Astročlánky

28. prosince 2023 06:30

Eliška Reiglová

4 nejcitlivější znamení roku 2024: Emoce budou intenzivně vnímat Štíři i Ryby

Jsou lidé, kteří mají srdce na dlani. Obvykle bývají v kolektivech nejoblíbenější, ale bohužel také není složité jim ublížit a ranit jejich city. Kterým čtyřem znamením se budete moct kdykoliv svěřit, ale zároveň k nim bude v roce 2024 potřeba přistupovat citlivěji?

Rak

Lidé narození ve znamení Raka své emoce nijak neškrtí. Jako přátelé jsou ochotni nejen sdílet, ale také si vyslechnout pozitiva a negativa ze života. Dokážou v člověku vyvolat správné pocity a dojem, že mu skutečně rozumí. Takových je potřeba si vážit.

Ryby

Jako vznášení na obláčku emocí mají život Ryby, které nejen své pocity nasávají jako houba. Jsou to umělecké a empatické duše, s nimiž se každá konverzace může dostat až na duchovní úroveň. Být s nimi je jako plavat v moři vlastních myšlenek.

Štír

Jako rozbuška emocí by se dali popsat Štíři. Jsou vášniví, přitažliví a jejich pocity jsou tak intenzivní, že se to jen tak nevidí. Jsou jako ohňostroj. Kdo se chce cítit, jako by znovu ožil, může se od člověka narozeného v tomto znamení nechat provést hlubinami vlastních pocitů.

Lev

Skutečně otevřené srdce mají Lvi a nebojí se silně prožít všemožné emoce. Ať jde o radost či smutek, jejich prožití je pro ně jako velké vystoupení. Jde o dramatické osobnosti, které dokážou ze všedního dne udělat nevšední.

Jaký bude leden pro všechna znamení, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.