Největší manipulátoři zvěrokruhu: Skvěle ovládat druhé umí Štíři a Panny

Jsou lidé, kteří si od ostatních dokážou vynutit to své vždy a za všech okolností. Ovládají totiž mistrnou taktiku manipulace. To, jestli umíte ovládat druhé, záleží také na tom, kdy jste se narodili. Některá znamení zvěrokruhu k tomu mají totiž vysloveně předpoklady. Která?

Rozpoznat manipulaci a bránit se jí je nesmírně těžké. Zvláště když na to mají někteří lidé vyloženě talent. Tato čtyři znamení jsou největší manipulátoři zvěrokruhu a úspěšně tak dokážou ovládat druhé.

Štír

Štíři jsou mistři manipulace. Jejich intenzivní a vášnivá povaha jim dává schopnost proniknout pod povrch a rozluštit skryté motivy ostatních. Jsou přeborníci v citové manipulaci a dokážou použít svou intuici a empatii k tomu, aby získali kontrolu nad každou situací. I když moc dobře ví, že to není správné, rádi používají psychické vydírání k dosažení svých cílů.

Rak

Raci ovládají manipulaci na základě svých emocí. Jsou schopni využívat svou citlivou povahu k ovládnutí a přesvědčení ostatních, už jen tím, jak snadno si získávají sympatie. Jejich schopnost vnímat a porozumět emocím druhých jim umožňuje nalézt jejich slabiny a využít je k dosažení svých cílů. Raci jsou mistři v psychickém vydírání a často jej používají k ovlivňování ostatních. A pokud jsou Raci ve vztahu, nejspíš se dočkáte i žárlivých a plačtivých scén.

Mohlo by vás zajímat: Nejsilnější znamení horoskopu. Ženy narozené ve Lvu a Beranu překonají vše

Panny

Panny manipulují druhými pomocí analýzy a kritiky. Mají tendenci používat svou schopnost kritického myšlení k manipulaci a kontrole nad situací. Jsou schopny sledovat a identifikovat slabiny a nedostatky ostatních a potom je využít k ovlivňování. Jejich zdánlivá bezchybnost a sklony k perfekcionismu je činí mistry v manipulaci s ostatními. A navíc ji ani neskrývají. Dají vám jasně najevo, co chtějí, a nedají pokoj, dokud jim nevyhovíte.

Vodnář

Vodnáři se snaží ovládat své okolí prostřednictvím svého intelektu a originality. Jsou vynalézaví a schopni využít své nápadité myšlení k vytváření komplexních strategií manipulace. Jejich nezávislost a odlišnost od ostatních jim přitom skvěle nahrává. Pokud chtějí dosáhnout svého, nebojí se ostatní natlačit přesně tam, kam potřebují. A jejich oběť nemá šanci se bránit. Jsou v tom tak dobří, že si vlastně vůbec nevšimne, že ji Vodnář tlačí někam, kam sama nechce.

Horoskopy: Anděl nebo ďábel


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.