Horoskop lásky na srpen 2024: Blíženec se bláznivě zamiluje, Panna bude žárlit

Jak to bude v srpnu 2024, v měsíci, kdy si děti ještě mohou užívat prázdniny a spousta dospělých dovolenou? Kdo obnoví vztah s partnerem, kdo bude zavírat oči před problémy, kdo by si měl dát pozor na žárlivost a koho bude partner okouzlovat láskou a sexem? Přečtěte si, jak na tom bude v srpnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Pokud jste nezadaní, můžete potkat někoho úžasného. Nebo se vám ozve někdo, na koho si už delší dobu myslíte, a může z toho nakonec vzniknout vztah. Budete si budovat to, po čem dlouhou dobu toužíte, a hlavně si to budete užívat.

Býk

Začněte přemýšlet, zda váš vztah nemá prvky nějaké iluze nebo nereálné rozměry. Začátkem měsíce totiž budete mít dojem, že to, co se děje, není pravdivé. A váš dojem bude správný. Potřebujete na svém vztahu zapracovat, což vám pomůže vidět věci reálně, a koncem měsíce překonáte všechny překážky.

Čtěte také: Velký horoskop na srpen pro všechna znamení zvěrokruhu

Blíženci

V srpnu se můžete úplně bláznivě zamilovat. Už na začátku měsíce vás čeká velká láska, možná do budoucna i žádost o ruku. Celé se to bude stupňovat a vy budete zamilovaní jako nikdy předtím.

Rak

Čeká vás měsíc plný velké lásky, kterou si budete s partnerem dávat vzájemně najevo a bude vás to bavit. Čekají vás nové začátky ve vašem vztahu a uvědomíte si, že ve vašem partnerovi máte jistotu.

Lev

Láska a stabilita ve vašem partnerství se vám vyplatily a budete je prožívat i na začátku srpna. Uvědomíte si, že v této oblasti jste měli štěstí a uklidníte se. Koncem měsíce však mohou přijít ztráty a beznaděj, které budou spojeny s hádkou v rodině.

Mohlo by vás zajímat: Největší milovníci psů podle horoskopu

Panna

Vztah vám bude fungovat a budete zamilovaní, ale pozor na žárlivost. Hned na začátku měsíce můžete ve vztahu žárlit, což se vám nebude líbit. Vše se ale uklidní a vy pak budete prožívat pohodu a klid. Koncem měsíce budete mít pocit beznaděje, protože máte nereálná očekávání.

Váhy

Na začátku měsíce budete zavírat oči před všemi problémy. Nebudete se tím zabývat, což vám překvapivě přinese větší stabilitu a klid do vztahu. Můžete prožít i pocit zamilovanosti. Koncem měsíce přijde velká změna, která vám přinese pocit osamocení.

Štír

Ve vašem vztahu to vypadalo, že je vše celkem v pořádku. Tedy aspoň vy jste si to mysleli. Jenže to bylo nejspíše jen zbožné přání, protože tento měsíc se začnou otvírat témata, která mohou váš vztah dovést i k rozchodu. Raději se pokuste z partnera vytáhnout, jak on smýšlí o vašem vztahu.

Čtěte také: Největší nevěrníci zvěrokruhu: Která znamení nejčastěji mívají tajné vztahy?

Střelec

Budete stát od začátku měsíce sami za sebou a budete i bránit sami sebe. Je pravda, že nebudete chtít vidět problémy a budete před nimi zavírat oči. Na konci měsíce se budete rozhodovat, zda zůstat ve stávajícím bydlení, nebo se odstěhovat.

Kozoroh

Hned na začátku měsíce bude váš partner řešit nějaké své záležitosti a nebude se vám věnovat. Vy to ale naštěstí nebudete vůbec řešit. Pak se najednou objeví partnerův dávný kamarád a budou spolu podnikat aktivity, které by bavily i vás. To vás naštve, ale opět nic neřeknete.

Vodnář

Partner vám na začátku měsíce oznámí nějakou skutečnost, která vás rozzlobí, a vy si to s ním konečně vše od plic vyříkáte, což přinese splněný sen včetně stability. Budete si to vše muset vyříkat i v průběhu měsíce, ale přinese vám to velkou lásku. Dokonce na konci měsíce budete oba zamilovaní až po uši. Možná přijde i žádost o ruku, pokud nejste ještě svoji.

Ryby

Váš partner se hned na začátku měsíce bude snažit získat vaše srdce a bude vás okouzlovat sexem a láskou. Vy však budete mít ještě někoho, kdo se začal snažit, a to budete před partnerem tajit. Ten druhý muž vám totiž nabídne nový vztah. Váš partner však bude mít dostatek sil, aby vás získal zpět.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.