Astročlánky

31. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Ryby: Vše by mělo vycházet tak, jak si přejete

PRIMA HOROSKOPY S1 - RYBY: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Ryby v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže obnovit vztah, který prochází krizí? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Trojka disků. To je pěkná karta, která slibuje, že by věci měly jít tak, jak jste zvyklí. Mělo by se vám dařit, a to i v materiální oblasti.

Co říkají mariášové karty?

Vypadá to, že se vám rýsuje příjemný měsíc, bez zásadnějších událostí. V první dekádě se může objevit jen rozmíška ve vaší rodině, pravděpodobně s dětmi, která vznikne z ničeho nic. Mohou vygradovat věci, které jste delší dobu přehlíželi, a na vině může být špatná komunikace. Bude to něco jako letní bouřka, takže se brzy zase vyčasí a závěr první dekády by mohl být velmi pěkný. Vy nebudete zatíženi něčím, co jste si s někým nevyříkali, a můžete si doma nastavit velice milou a příjemnou atmosféru.

Ani ve druhé srpnové dekádě by se nemělo dít nic zásadního. Možná budete řešit, jak ještě zvýšit tok svých peněz. Je možné, že požádáte o zvýšení platu nebo budete řešit, jak zvýšit své obchodní zisky. A mělo by vám v tom být přáno. Nebude to žádný velký skok, ale budete spokojeni. Můžete mít také celkem příjemné cesty, na kterých budete opatrní, takže by se nemělo stát nic špatného.

Mohlo by vás zajímat: Vaše nejhlubší tajemství podle hvězd: Ryby nejsou tak slabé a Kozorozi tak tvrdí

Ve třetí dekádě možná budete řešit věci ohledně svého vozu, ale budou to spíš jen kosmetické úpravy. Někdo by vám mohl dát nabídku, která pro vás bude celkem zajímavá, a tak do toho půjdete a zainvestujete. Nebude to ale nic, co byste finančně nezvládli.

Rituál na srpen pro Ryby

Prochází-li váš vztah nějakým těžším obdobím, stačí udělat tento rituál. Na stůl postavte sklenici s vodou a svíčku. Na černou nit uvažte sedm uzlíků, zapalte svíčku a vyslovte zaklínadlo: „Obětuji hádky a sváry svatému ohni. Svěcená vodo, prosím o klid a lásku.“ Pak spalte nit a vodu vypijte. Tento rituál vám zaručí obnovení vašeho vztahu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.