Velká věštba na září pro Střelce: Nejspíš se budete muset v práci něco nového naučit

STŘELEC: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Střelce v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická květina vám pomůže posílit paměť a vyléčit se z různých bolístek? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Velekněz. To je karta učení, pochopení podstaty věcí. Říká vám, abyste některé věci nebrali na lehkou váhu. Velekněz je učitel, který vám ukazuje cestu labyrintem, ale tak, že vám nabízí jen různé indicie. Nabádá vás tím, abyste vy sami hledali cesty a nacházeli řešení. V září se tedy nejspíš budete učit nové věci a snažit se hledat nové způsoby, jak si poradit s úkoly, které vám přijdou do cesty.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují velmi pěkný a příznivý začátek měsíce. Pracovně se pravděpodobně nezastavíte, ale energie by měly být příjemné a vy byste to vše měli ustát.

Mohlo by vás zajímat: Hloupost podle horoskopu. Střelec je nabubřelý, Rak dětinský, Panna lpí na detailech

Ve druhé dekádě bude možná nutné přenastavit nějaké věci kolem smluv nebo v zaměstnání. Může přijít něco, co budete muset zpracovat, možná se něco nového naučit. Všechny starosti s tím pak ale odplavou a vy vstoupíte do pěkného období. Možná to i v práci oslavíte a budete vědět, že jste dobří. A jak to tak v životě bývá, pochválit se budete muset vy sami, protože ostatní to nejspíš neudělají. Čeká vás i nějaké cestování, které vám dodá sílu.

Ve třetí dekádě se máte na co těšit. Přijde něco nečekaného, možná pozvánka na nějakou zajímavou akci. Určitě jděte a neseďte doma, protože byste se tím zbytečně ošidili. Udělá vám to radost a určitě navážete spoustu zajímavých kontaktů, které se vám budou hodit i do budoucna.

Magická květina pro Střelce na září

Znáte magické vlastnosti brutnáku neboli hvězdičníku? Tento modrý hvězdicovitý květ je pod patronátem samotného Jupitera a z živlů je přiřazen ke vzduchu. Jeho největším darem je, že umí posílit pocit větší svobody. Když se cítíme svobodně, lépe se projevujeme a také přijímáme nové informace, jsme odvážní a můžeme se léčit z různých bolístek. Sušený květ hvězdičníku se přidává do kadidel, bylinných směsí, a pokud je nošen jako ochranný talisman, pomáhá empatickým lidem chránit se, když už je rušivého vlivu z okolí příliš. Pokud chcete posílit svoji paměť, můžete jej kandovat a potom jíst. Brutnák posiluje čakru třetího oka a čakru srdce. Podporuje odvahu, je dobrý pro magii hvězd, optimismus, domácí harmonii, uzdravování srdce, sebevyjádření, víru v sebe, empatické uzdravování i výmluvnost.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.