Velká věštba na září pro Vodnáře: Dokážete vybruslit i z celkem nepříjemných situací

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Vodnáře v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká květina s magickými schopnostmi vám může domů přitáhnout pozitivní energii? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Rytíř disků. To je karta, která předpovídá, že budete uvažovat hodně analyticky a dokážete si vše dobře spočítat. Nebudete všemu hned věřit, ale budete si chtít na vše nejprve sáhnout. Půjde vám skvěle učení nových věcí a přijímání nových informací, což vás posune zase o kus dopředu. A také si dokážete dopřát, po čem toužíte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám předpovídají celkem dynamický měsíc. Hned na začátku září se vyhnete někomu, kdo by vás chtěl nalákat, abyste ve svém volném čase pro něj něco dělali zadarmo. A kdybyste pak něco potřebovali vy, takový člověk by vám to nejspíš neoplatil. Tomu se vyhnete a místo toho si pak užijete pěkné víkendy spojené s rodinnými záležitostmi, láskou a věcmi, které pro vás mají skutečnou hodnotu. Možná doma budete něco budovat, předělávat a zkrášlovat. Budete mít vyloženě umělecké vlohy a budete z toho mít velkou radost.

Mohlo by vás zajímat: Co vám doopravdy nahání strach? Lvům veřejná ostuda, Vodnářům osamění a posedlost

Druhá dekáda vám přinese možná nějakou mrzutost ve vztazích. Bude to ale jako letní bouřka. Jak rychle to přijde, tak to i rychle odejde. Hlídejte si své zdraví, abyste někde neprostydli nebo něco nechytili. Jinak by vše mělo jít dobře. Možná by na vás ale mohl někdo žárlit, protože se na jeho vkus máte až příliš dobře.

Třetí dekáda vám přinese štěstí v zaměstnání. Někdo dokáže uznat, že jste odborníky v tom, co děláte.

Magická květina pro Vodnáře na září

Znáte magické vlastnosti africké fialky? Tato krásná rostlinka má dar přitahovat pozitivní duchovní energii do vašeho domova. Stačí, když si dáte květináč s fialkami na parapet během úplňku, aby načerpal lunární energii, a potom si můžete dát čerstvé květy do koupele, abyste si přitáhli jejich energii. Fialky posilují korunní čakru, podporují lásku, psychickou sílu, jsou ochranné, pomáhají získávat vzdělání a přitahují komfort. Jsou přiřazeny živlu vody a jejich planetárními vládci jsou Luna a Venuše a dobře si budou rozumět také se zrozenci ve znamení Kozoroha.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.