Velká věštba na září pro Váhy: Přežijte první půlku měsíce a pak se vám uleví

VÁHY: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Váhy v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká zázračná květina vám může změnit život? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Viselec. To je karta, která říká, že hlavou zeď neprorazíte. Radí vám, abyste se nezabývali tím, co se děje kolem vás, ale zaměřili se spíše na sebe a na své nitro. Viselec je velice transformační karta. Můžete dojít k poznání, že život funguje přesně naopak, než si myslíte. Viselec vám také říká, že vše, co potřebujete, máte na dosah. Stačí natáhnout ruku.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám předpovídají celkem pěkný rozjezd měsíce, jistoty a věci, které přicházejí pravidelně. Pak by se mohly komplikovat nějaké komunikační nebo papírové záležitosti. Na druhou stranu budete mít štěstí ve věcech spojených s vašimi blízkými. Pokud budete řešit něco ohledně svého domu nebo bytu, může se také něco komplikovat. Například se vám bude protahovat rekonstrukce nebo se něco porouchá. Nakonec se ale kolem vás najdou lidé, kteří vám dokážou pomoci a tyto nepříjemnosti se ukončí začátkem druhé dekády.

Mohlo by vás zajímat: Váhy – jejich mýtus, charakter a téma. Jaký příběh skrývá znamení Vah?

V tu dobu nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Snažte se vše rozplánovat, abyste měli čas i sami pro sebe a mohli si trochu vydechnout. Mohou se objevit věci, které nebudete schopni úplně ovlivnit. Ale možná to bude jen tím, že teď není ten správný čas. Přibližně v půlce září přejdete do nových energií. Koncem druhé dekády sice ještě budete investovat nějaké peníze, ale bude to vše pro dobrou věc a budete z toho mít radost vy i vaši blízcí.

Ve třetí zářijové dekádě vám vycházejí vysloveně krásné a pozitivní karty. Čeká vás láska, dobré přátelské vztahy, budete vědět, že vás má někdo rád a vy jeho. Možná si užijete i nějaké společenské aktivity a cestování, kdy spojíte příjemné s užitečným.

Magická květina pro Váhy na září

Zázračná echinacea vám může změnit život. Má silné léčivé vlastnosti a také je květem ohromné duchovní podpory. Náleží živlu ohně a planetárním vládcem je jí Jupiter. Může se přidávat do čajů, koupelí nebo různých vykuřovacích směsí. Pomáhá zbavovat se různých psychických a emocionálních bloků a toho, co nás drží strnulé na jednom místě. Pomáhá získat nadhled a odvahu a nastoupit na cestu uzdravení. Pomáhá při jakémkoliv kouzlu a otevírá mimosmyslové kanály. Posílí vás, vaši jasnovidnost, parapsychologické schopnosti, umocňuje magii, sílu, lásku a hojnost. A také posiluje čakru hrdla.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.