Denní horoskop BÝKA na 17. 8. 2022

Býk 17. 8. 2022

Něco nebo někdo vás může přimět k zásadnímu kroku, Býku. Ujistěte se, že se vydáte správným směrem. Pamatujte, že v počtu je síla. Abyste zvítězili, musí se lidé spojit. Frakce lidí, které mezi sebou nadále bojují, problém jen zhoršují. Klíčem k úspěchu je přijmout vzájemné rozdíly a společně pracovat na větších problémech, které se týkají nás všech.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vám dnes bude připadat obtížné otevřít určité téma s někým, kdo je vám velmi blízký. Nebeská energie naznačuje, že se zdá, že na obou stranách existuje bariéra, která to neusnadňuje. Jakkoli velké úsilí budete muset vynaložit, bude to stát za to. Vždy se vyplatí pokusit se o navázání kontaktu a o nápravu.

Práce

Váš poslední nápad nebo plán útoku může být dobrý, ale není příliš originální. S ohledem na konkurenci kolem vás se vám nepodaří prosadit. Abyste vynikli nad ostatními, je zapotřebí kreativnější přístup.

Peníze

V tomto období jde především o to, jak zužitkovat své emoce v nějakém výdělečném podniku. Může to znít složitě, ale možná budete překvapeni, jak je to snadné. Citový život je na povrchu a jen hledá způsob, jak se projevit. Pro tvůrčí typy je to určitě skvělé, takže vyrazte a něco vytvořte!

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je silná a tento měsíc můžete pocítit mimořádné množství fyzické energie. Ve skutečnosti se jedná o mimořádně sexuální energii, takže buďte ve střehu a dávejte na sebe neustále pozor! Vaše celková pohoda se řídí třemi jednoduchými složkami: odpočinkem, stravou a cvičením. Nebeská atmosféra vám dodává energii k tomu, abyste se vyřádili při cvičení, ale nezanedbávejte zbylé dvě! Držte se daleko, daleko od kofeinu.

Přečtěte si také