Denní horoskop BÝKA na 18. 7. 2022

Býk 18. 7. 2022

Všechny vaše vztahy mohou být posíleny zvýšenou citlivostí vůči potřebám a pocitům druhých, Býci. Můžete poskytnout melancholickým přátelům soucit nebo pomoci při řešení problémů. Buďte si jisti, že vaše úsilí nezůstane nedoceněno. Pravděpodobně se sblížíte s těmi, kteří pro vás nyní znamenají nejvíce, včetně velmi výjimečné osoby ve vašem životě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je možné jít na rande, může být těžké určit, co si skutečně myslíte nebo co k osobě, se kterou jste, skutečně cítíte. Nebeská konfigurace znamená, že dotyčná osoba je něco jako záhada a mohla by vás svými řečmi spíše mást než poučovat. V tomto případě důvěřujte svým instinktům.

Práce

Váš rychlý jazyk, silné komunikační schopnosti a schopnost navazovat přátelství s lidmi z různých táborů budou dnes nesmírně cenné. Překlenutí propasti mezi znepřátelenými osobnostmi je pro váš celkový úspěch nesmírně důležité.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění díky aspektům v oblastech domova, vnitřních pocitů a osobního vyjádření. Mění se způsob, jakým vás ostatní vnímají. Vystupte a ukažte jim, jak chcete být vnímáni.

Zdraví

Možná se právě teď cítíte pěkně naštvaní! Planetární pohyby týkající se vašeho znamení jsou tento měsíc pořádnou kombinací intenzivních energií! Díky tomu jste neustále ve střehu a ve vysokém napětí. Voda je doslova nejlepším řešením: pijte hodně vody, minimálně osm sklenic denně! Vaše játra vám za to poděkují a vy budete emočně vyrovnanější. Nedovolte, abyste vyhořeli!

Přečtěte si také