Denní horoskop BÝKA na 21. 7. 2022

Býk 21. 7. 2022

Udržet dnes své emoce na uzdě bude pro vás výzvou, Býci. Mohou se objevit konflikty a vy se můžete obávat, že by se vám mohly vymknout z rukou. Všechno se ale vyřeší. Nepřidávejte si na tlaku. Nejlepším řešením je uniknout do snění a vrátit se na zem, až bouře pomine. Nesnažte se rozplétat uzly, pokud nechtějí povolit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je určen k psaní milostných vzkazů někomu výjimečnému, k přenesení citů na papír v podobě přání, dopisu, básně nebo dokonce uměleckého díla. Astrální energie vás vybízí k tomu, abyste své pocity vylili na papír nebo dokonce na obrazovku počítače. Právě silou svých slov dnes svedete objekt své touhy.

Práce

Máte zelenou, na kterou jste čekali. Toto zelené světlo vychází z vědomí, že to, co děláte, je správné. Důvěřujte si a jděte s důvěrou vpřed. Jste nyní na zcela nové dráze a tato dráha povede k úspěchu.

Peníze

Tento týden dostanete od vesmíru silné poselství. Vzhledem k tomu, že kolem vás létá napjatá energie, musíte hledat odpovědi v oblasti svého horoskopu, která řídí osobní transformaci. Co chcete, aby o vás váš vzhled vypovídal? Nyní můžete rozhodovat vy.

Zdraví

Jednou za čas je třeba vypadnout z domu a pořádně se pobavit s přáteli. Pití velkého množství vody udrží vaše tělo uvolněné a připravené uvolnit napětí, které se v něm už několik týdnů neměnně hromadí.

Přečtěte si také