Denní horoskop BÝKA na 24. 1. 2023

Býk 24. 1. 2023

Úkoly všeho druhu vám dnes budou připadat jako Herkulova práce, Býku. Kvůli přepracování a nervovému vypětí byste se dnes mohli cítit trochu pod psa a možná by bylo dobré, kdybyste si na chvíli odpočinuli. Pokud to nedokážete, zkuste se alespoň uklidnit. Nějaké nečekané změny ve vašem okolí by mohly rozvášnit jazyky vašich sousedů. Než začnete dělat ukvapené závěry, nezapomeňte si ověřit fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární atmosféra přináší možnost přiblížit se někomu fascinujícímu. Může se objevit velká konkurence ostatních zájemců, ale díky triumfální kombinaci vašeho vzhledu a umu určitě zvítězíte nad ostatními. Pokud necháte konečné rozhodnutí na objektu své vášně, bude to pravděpodobně v pořádku. Jen nepokoušejte štěstí!

Práce

Nezapomeňte, že vše je relativní. To, co jeden člověk označí za katastrofu, může jiný považovat za pouhý malý hrbol na cestě. Přizpůsobte se tomu druhému pohledu. Váš uklidňující vliv přirozeně přinese úlevu lidem ve vašem okolí.

Peníze

Tento týden pro vás znamená novou energii v oblasti domova, kde vás hlad po kreativitě může přimět k tomu, že budete chtít utratit více, než máte, za obnovu a rekonstrukci. Nejde však o to, kolik utratíte. Některé aspekty mohou sloužit jako brzda, abyste to nepřehnali. Koneckonců, stejně si to za pár let rozmyslíte.

Zdraví

Buďte na sebe hodní, protože nikdo jiný vás nemůže udělat šťastnými  George Michael to řekl v jedné ze svých písní a mohl tím myslet právě na vás. Musíte vzít moc do svých rukou a vytvořit si fyzickou realitu, ve které budete šťastní. To znamená otevřít oči všemu, co byste si na svém těle přáli mít jinak, a podniknout kroky k budoucí podobě, která se bude blížit vašemu ideálu.

Přečtěte si také