Denní horoskop BÝKA na 26. 10. 2022

Býk 26. 10. 2022

Možná se dnes cítíte znepokojeni svou finanční situací. Možná jste očekávali, že obdržíte nějaké peníze, které se nyní zpozdí. Dočasný rozchod s milostným partnerem by vás mohl trochu sklíčit. Pokud se budete zaměstnávat a nebudete se tím zabývat, čas rychle uteče, než budete opět spolu. Večer si udělejte čas na odpočinek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete muset trochu změnit taktiku. Své pokusy o nalezení vhodného partnera obvykle podceňujete. Raději si myslíte, že pokud si někdo nevšiml vašeho vynikajícího šarmu a ještě neuvažuje o tom, že vás požádá o ruku, nestojí vám za námahu. Teď jste to najednou vy, kdo se chce věnovat pronásledování, a opravdu si užijete pocit, že jste pronásledováni.

Práce

Důležitý cyklus skončil a vy jste nyní opět na začátku. Vyčistěte listinu a začněte znovu. Ostatní s vámi rádi prodiskutují nové nápady. To je v pořádku, ale nezapomeňte si také naplánovat nějaký čas o samotě.

Peníze

Nyní máte aspekty ovlivňující vaše zaměstnání a zdraví. Někdy chce vesmír postupovat tak rychle, že to může přinést nebezpečí nehod. Buďte opatrní v zaměstnání, zejména při práci se stroji a vozidly. Je to také skvělá doba k tomu, abyste pokročili ve svých plánech, ať už jde o zvýšení platu, povýšení, nebo nalezení lépe placeného zaměstnání. Je to tam venku. S veškerou pozitivní energií, která za vámi stojí, ji najdete.

Zdraví

Pokud si chcete vybavit koupelnovou skříňku produkty, kterými se budete hýčkat, jednou z prvních věcí, které si musíte koupit, je tea tree olej. Tento olej má vlastnosti, které zklidňují pokožku  jednu z našich nejcitlivějších anatomických oblastí. Tento zázračný přírodní léčebný prostředek dnes obsahuje mnoho výrobků pro péči o zdraví, včetně pěny do koupele, hydratačního krému, deodorantu a šamponu. Kromě toho, že pomáhá při péči o pokožku, prospívá tea tree olej také nehtům a vlasům.

Přečtěte si také