Denní horoskop BÝKA na 26. 3. 2023

Býk 26. 3. 2023

Býci, dnes se pravděpodobně budete zabývat svými financemi a možná budete hledat dosud neznámé způsoby, jak si polepšit. Kolegové nebo přátelé by vám mohli pomoci nasměrovat se správným směrem. Pokud jde o zapisování možností, důvěřujte své intuici, protože ta pracuje na velmi vysoké úrovni. Sepište si možnosti a pak je nechte několik dní podusit, než si je znovu projdete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Denní planetární konfigurace s sebou přináší překvapení, o kterém budete chtít všem říct. Jediné, co vás čeká, je přísaha mlčenlivosti. Tato zpráva však jistě dramaticky změní život vám i někomu blízkému. Možná si ani neuvědomíte, jak moc, dokud se účinek neprojeví. Oba budete velmi šťastní.

Práce

Vaší dnešní lekcí je navázat lepší vztahy s ostatními lidmi. Mnohokrát se stává, že druhé odsuzujete a pak se od nich odvracíte nebo se uzavíráte do sebe na základě svých soudů o nich. Místo toho musíte vynaložit větší úsilí, abyste k těmto lidem navázali pozitivní vztah.

Peníze

Máte šanci udělat ze svého pracoviště mnohem příjemnější místo, kde budete trávit osm nebo více hodin denně. Vaše práce rozhodně přitahuje správnou pozornost, což vás staví do fronty na lepší balíček odměn. Tuto přidanou výpověď můžete obrátit ve svůj prospěch. Není lepší čas dostat dluhy pod kontrolu než právě teď.

Zdraví

Dnešní energie vám dává sílu prohlédnout mnohé způsoby, kterými se před sebou občas snažíte skrýt pravdu. Jste obzvláště vnímaví a schopni pochopit, že v rámci tohoto tranzitu nelze řezat zatáčky. Po fyzické stránce můžete trpět nedostatkem pohybu nebo přejídáním. Z emocionálního hlediska byste udělali dobře, kdybyste svým blízkým sdělili, co cítíte, a to více způsoby, abyste si byli jisti, že vás pochopili.

Přečtěte si také