Denní horoskop BÝKA na 28. 1. 2023

Býk 28. 1. 2023

Drastické změny ve vašich emocích mohou způsobit, že budete pochybovat o určitých instinktech nebo pocitech, které máte, Býci. Místo toho, abyste se rozčilovali nad tím, že tyto emoce nedokážete racionálně pochopit, užívejte si jízdu, kterou vám nabízejí. Mít tyto emoce a umět je svobodně vyjádřit je velký dar. Nesnažte se nic z toho, co cítíte, skrývat nebo potlačovat. Pokud se vám dnes zdá, že jste na horské dráze, nesnažte se v polovině jízdy vyskočit. Mnohem bezpečnější bude, když zůstanete sedět až do konce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky nebeskému uspořádání je toto období velmi uklidňující, pokud jde o vaše osobní vztahy. Pokud jste prožívali období nestability, mohou vás události skutečně povzbudit, což jste již dlouho necítili. Potřebujete se cítit emocionálně bezpečně, protože se nemůžete uvolnit, pokud cítíte, že jsou přítomny nějaké potíže. Dnes se však uvolnit můžete.

Práce

Zjistíte, že jediným způsobem, jak určitou situaci napravit, je přímá konfrontace. To jistě není vaše specialita a mnohem raději byste utekli a schovali se, ale mějte na paměti, že schováváním celkový problém nevyřešíte.

Peníze

Tento týden pro vás znamená novou energii v oblasti domova, kde vás hlad po kreativitě může přimět k tomu, že budete chtít utratit více, než máte, za obnovu a rekonstrukci. Nejde však o to, kolik utratíte. Některé aspekty mohou sloužit jako brzda, abyste to nepřehnali. Koneckonců, stejně si to za pár let rozmyslíte.

Zdraví

Možná zjistíte, že se více angažujete ve fyzickém vztahu s někým, na kom vám záleží, a dnešní aspekt výrazně posílí vaši schopnost přistupovat k otázkám smyslnosti s otevřeností. To se týká především toho, jak přistupujete sami k sobě. Vaše tělo je prostředkem sebevyjádření a vy musíte své tělo milovat, abyste se s ním mohli milovat! To znamená pečovat o něj pravidelným cvičením, zdravou stravou a svědomitým přístupem k intimním vztahům!

Přečtěte si také