Denní horoskop BÝKA na 28. 5. 2023

Býk 28. 5. 2023

Cítíte se sebejistě. Lidé si nemohou nevšimnout, že vyzařujete lásku a klid, Býku. Oči se na vás budou obracet a možná k vám přijdou úplně cizí lidé a řeknou vám, jak jste přitažliví. Buďte sebevědomí, ale zároveň skromní a budete lidi inspirovat už jen svou klidnou, zářící přítomností. Využijte tento nádherný den a užívejte si, že jste krásná osoba.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální prostředí by mohlo být příslovečným kopancem do určité citlivé části anatomie. Rozhovor by vás mohl motivovat k přijetí rázných opatření v několika oblastech vašeho života, které jste možná v poslední době nechali jít z kopce. Jistá osoba se vám může zdát natolik přitažlivá, že se rozhodnete začít s novým zkrášlovacím režimem, abyste si ji získali.

Práce

Než začnete mluvit, poslouchejte. Dejte lidem dostatek času na to, aby mohli vyjádřit své myšlenky a emoce, než jim skočíte do řeči a přerušíte je. Když budete trpěliví a budete věnovat pozornost vhledům, které vycházejí z myšlenek druhého člověka, hodně se naučíte.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje vaše vztahy. Možná budete ve stresu mezi snahou vidět se s každým, koho chcete vidět, a tím, abyste stihli všechnu práci včas a v rámci rozpočtu. Zejména Jupiter a Uran vám přinesou spoustu nových projektů a příležitostí. Snažte se o rovnováhu mezi těmito dvěma oblastmi.

Zdraví

Dnes budete inspirováni a věci vám půjdou snadno. Dbejte na to, abyste se nepřejídali, a vyhýbejte se pití alkoholu. Vše, co děláte a je součástí vaší zdravotní rutiny, se bude cítit posíleno. On-line lekce fitness by vás mohla přenést na neobvyklé místo plné sebedůvěry a klidu. Udělejte si přehled o svém zdraví a oceňte pohodlí svého života již dnes. Je to den, kdy se můžete cítit plně naživu.

Přečtěte si také