Denní horoskop BÝKA na 28. 7. 2022

Býk 28. 7. 2022

Snažte se ostatní nedusit, Býci. Možná budete chtít hledat útěchu v jejich společnosti, ale to bude mít za následek jen mrzutost všech zúčastněných stran. Zkroťte svůj sklon hledat chyby u těch, které máte rádi. Nejlépe uděláte, když se zaměříte na úkoly, které máte v pozadí. Pusťte se do projektů, které vyžadují zvláštní pozornost a disciplínu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Některé dny jsou prostě předurčeny k tomu, aby byly o něco těžší než jiné, jak víte lépe než kdokoli jiný. Nejlepším způsobem, jak se s touto situací vypořádat, je však rozhodně neuzavírat se do sebe. Nedržte si odstup, i když se to může zdát jako snazší cesta. Vynaložte velké úsilí, abyste udělali vše, co je nutné pro udržení komunikace, a věci se zahojí.

Práce

Nápad, který vám dnes ráno připadá skvělý, nemusí zítra vypadat tak skvěle. Nenechte se ostatními nutit k unáhleným rozhodnutím. Než vynesete konečný verdikt, raději se na něj alespoň na noc vyspěte. Ostatní mohou počkat.

Peníze

Tento týden se na obloze střetnou silné energie. Odstraňujete lidi, kteří nepodporují váš život. Je čas přestat se schovávat za druhé nebo předstírat, že jste tu jen proto, abyste sloužili. Nyní byste měli vyniknout. Musíte se postavit do čela, abyste získali takové peníze, jaké chcete a jaké si zasloužíte.

Zdraví

Postavení planet vytváří příznivou energii a našeptává vám do ucha povzbudivé myšlenky. Můžete cítit potenciál, který to přináší do vašeho fyzického a emocionálního života. To, co v těchto dnech uděláte pro své tělo, přímo ovlivní váš citový život, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Věnujte pozornost tomu, jakou roli hraje vaše mysl při udržování naladění vašeho těla a jak vaše tělo pomáhá udržovat vaše emoce v souladu. Pravidelný trénink vás udržuje v naslouchání.

Přečtěte si také