Denní horoskop BÝKA na 29. 4. 2022

Býk 29. 4. 2022

Býci, od přítele, který žije daleko, byste mohli dostat šokující zprávu. Pravděpodobně se vás to přímo nedotkne, protože se to nejspíš týká světové ekonomiky, politiky nebo velkého byznysu, ale přesto byste se mohli obávat dlouhodobých dopadů na společnost. Mohli byste o tom diskutovat s přáteli. Musíte zůstat objektivní a sledovat, jak se zprávy budou vyvíjet. Možná to bude méně vážné, než se zdá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše schopnost konverzace může dnes dosáhnout nových rozměrů a můžete sami sebe překvapit svým odhodláním prosadit určitý názor nebo dosáhnout konkrétních změn prostřednictvím určité diskuse. Současné planetární tranzity vás vybízejí k tomu, abyste mluvili ve velkém a při vyjadřování svých potřeb nechodili kolem horké kaše. Velkého pokroku dosáhnete tím, že budete nebojácně upřímní a otevřeni pravdě.

Práce

Někdy si přejete dělat svou práci v bublině zcela nerušeně. Bohužel tomu tak v tento den rozhodně nebude. Ve skutečnosti je pravdou pravý opak; nesnažte se tedy skrývat. Nebude to fungovat.

Peníze

Aspekty ukazují potřebu vnést do pracovního života více kreativity a krásy. Zároveň se objevuje vztah mezi penězi, které máte a vyděláváte, a penězi, které dlužíte. Je na čase najít rovnováhu mezi nimi tím, že si vytvoříte splátkový kalendář na případné kreditní karty a zároveň vymyslíte, jak každý měsíc vydělat více peněz.

Zdraví

Hlavní přínos fyzické složky vašeho znamení spočívá ve stimulaci energie kolem třetí čakry. Existuje mnoho způsobů, jak toho dosáhnout, a často může být sex jedním z komplikovanějších způsobů, zejména při současném postavení planet. Zkuste si dvakrát až třikrát týdně zacvičit jednoduché jógové pozice a uvidíte, že vaše energie stoupne a rozkvete.

Přečtěte si také