Denní horoskop BÝKA na 31. 1. 2023

Býk 31. 1. 2023

Vaše extrémně silné emoce dnes mohou lidi odradit, zejména pokud jde o záležitosti týkající se intimních vztahů. Pokud není vaším kýženým výsledkem přesvědčit všechny kolem sebe, že jste se úplně zbláznili, možná bude nejlepší, když se stáhnete. Nechte dnes někoho jiného, aby se ujal vedení, a možná budete docela příjemně překvapeni, jak to s touto výjimečnou osobou nakonec dopadne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární sestava přináší emocionální potíže v blízkém osobním vztahu. Neznamená to, že vše musí skončit, ale je třeba si spolu sednout a promluvit si. Pokud se oba dokážete s láskou od srdce podělit o své naděje a obavy, pak máte velkou šanci posunout svou partnerskou (současnou či budoucí) loď na novou a intimnější úroveň.

Práce

Nebojte se důvěřovat ostatním lidem. Někdy se může stát, že na pracovišti převezmete úkoly navíc, protože nevěříte, že ostatní tyto věci zvládnou sami. Věřte a vězte, že vás ostatní podpoří, když se o ně opřete.

Peníze

Tento týden pravděpodobně najdete více než jedno místo, kde můžete získat více peněz. Aspekty vás jako magnet přivedou ve správný čas na správné místo, kde se setkáte se správnými lidmi. Dojem, který na ně uděláte, se jim díky vaší vrozené slušnosti bude určitě líbit. Klíčový podíl na tom však mají vaše minulé životy, karma a sny. I když to není hned zřejmé, jste vedeni správným finančním směrem.

Zdraví

To, že vidíte, co je třeba udělat pro dobro lidstva – to je váš zvláštní dar , ještě neznamená, že jste to vy, kdo to má udělat. Soustřeďte sebe a všechny své vhledy pravidelným cvičením a budete mít lepší pozici pro pomoc světu, ve kterém žijete. Jóga je úžasným zdrojem. Čím častěji ji budete provozovat, tím větší bude její přínos. Nedělejte si starosti s tím, abyste se dostali do formy. Místo toho se soustřeďte na dýchání a napojení na pozitivní energii.

Přečtěte si také