Denní horoskop BÝKA na 4. 8. 2022

Býk 4. 8. 2022

Je snadné si představit, že k vám domů přijde přítel na kávu a nakonec na vás přenese veškerou svou energii. Doufejme, že se to nestane příliš pozdě večer, Býku, protože pak budete mít problém usnout. Tato energie dá vašim projektům velký impuls. Vydáte se na křížovou výpravu! Pečlivě si vybírejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Za jeden den toho můžete stihnout jen tolik, a to, co stihnete dnes, vám bude stačit, věřte nám. V oblasti romantiky se zdá, že se chystá výbuch petardy. Možná už nějakou dobu očekáváte nějaký výbuch, ale možná nic tak velkolepého. To, co se stane nyní, by mohlo mít docela velký vliv na následující týdny.

Práce

Krátkodobé odměny sice v tuto chvíli nestojí za řeč, ale dlouhodobé trendy jsou poměrně příznivé. Podívejte se na celkový obrázek a uvidíte, že budoucnost je skutečně docela jasná. Věřte tomu nebo ne, ale děláte pokroky.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají planety, z nichž každá chce jít svou vlastní cestou. Tato aktivita spadá do oblasti vašeho horoskopu, která je spojena s proměnami. Měníte se nyní tolik, že s tím možná nebudete schopni držet krok. To vše pro skvělou věc – totiž pro vás.

Zdraví

Dnešní nebeská energie nás všechny nutí hledat rovnováhu hlubokým způsobem. Nejste v tom výjimkou, i když se možná považujete za někoho, kdo se o hluboké myšlenky až tak nezajímá. Raději vyrazíte ze dveří a něco děláte, než abyste seděli doma a lámali si hlavu. No, právě proto vynalezli jógu. Vyjděte ze dveří a sedněte si na podlahu jógového studia. Pravidelné cvičení vám hluboce pomůže.

Přečtěte si také