Denní horoskop BÝKA na 7. 9. 2022

Býk 7. 9. 2022

Dnes by vás mohly trápit potíže s kontaktem s ostatními, Býci. E-maily by nemusely projít nebo byste mohli uvíznout v nekonečném telefonickém souboji. Možná se budete chtít přestat snažit, ale nevzdávejte to. Pokračujte v práci! Najděte si něco jiného, co budete dělat, zatímco budete čekat. Nakonec se vám podaří navázat kontakt. To, co s těmito přáteli budete chtít probrat, by se mohlo ukázat jako uspokojivé na více než jedné úrovni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chladný postoj si můžete libovolně oblékat a svlékat. Ale nikdo vás nemůže přimět ke sladkému úsměvu, pokud se na něj necítíte. Dnes se můžete cítit poněkud zatíženi okolnostmi a cítit omezení, která opravdu nepotřebujete. Možná vám pomůže, když na pár hodin odjedete sami a necháte své skutečné pocity vyplout na povrch.

Práce

Cítíte se obzvlášť divocí a vaše vůle je silnější než obvykle. Většinu času se rádi necháte unášet proudem a souhlasíte s tím, co říkají nebo dělají ostatní. Ne však dnes. Nyní je důležité, abyste si přesvědčivě dupli.

Peníze

Musíte zajistit, aby vaše emoce byly chráněny stejně jako vaše tělo. Nyní jsou emoce ještě důležitější. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují romantiku, dětí a zábavu, jsou to oblasti, které by mohly být vytěženy pro další příjem a emocionální uspokojení. Nový nápad může poskytnout možnost, jak se vymanit ze současného zaměstnání ve prospěch něčeho, co pro vás znamená více.

Zdraví

Formující se astrální konfigurace může vyvolat staré známé pocity. Ve vašem životě mohlo být mnoho takových dnů. Zdá se, že znáte své záměry, ale dopad vašich slov a činů může v lidech vyvolat pocit zmatku a někdy i strachu z vás. Klíčem k úspěchu je rozpoznat vlastní intenzitu a pěstovat ji pomocí věcí, které děláte samostatně: seskoky padákem nebo jiné riskantní aktivity jsou toho nejlepším příkladem. Dopřejte si denní dávku pohybu.

Přečtěte si také