Denní horoskop BÝKA na 8. 1. 2023

Býk 8. 1. 2023

Zdá se, že vaše loď se blíží, Býku. Alespoň planety si to myslí. Vaše dlouholeté pěstování obchodních vztahů se vám vyplatí v podobě zvýšeného prodeje nebo nových obchodních příležitostí. Zdá se, že tento úspěch se přenese i do vašeho osobního života. Život na domácí frontě nebyl nikdy klidnější. Jste dirigentem této melodické symfonie, kterou je váš život. Gratulujeme!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se nebudete chtít nechat nijak omezovat. Pokud máte jedny plány a váš partner (současný nebo budoucí) má jiné, nebudete mít náladu na kompromisy, ale budete si chtít vyjít ven a užívat si podle svých představ. To nepovede k žádným větším neshodám, protože čas odloučení vás může ve skutečnosti sblížit.

Práce

Právě začal nový úžasný sedmiletý cyklus, v němž jsou vaše schopnosti citlivosti a intuice více uvnitř než venku. Uvažujte o tom, že se začnete věnovat oborům, o kterých jste snili a které vám pomohou uplatnit vaše psychické schopnosti.

Peníze

Nyní máte k dispozici novinky o lepších pracovních příležitostech a nápady, jak si vydělat více za hodinu. To by vám usnadnilo život, že? K tomu máte také velkou podporu. Důraz na karmu a minulé životy odhaluje novou dovednost, o které jste nevěděli, že ji máte. Udělejte to tak, aby se vám to vyplatilo jakýmkoli způsobem.

Zdraví

Vaše tvůrčí úsilí začíná přinášet ovoce, a to je důvod k oslavě. Nezačínejte však zanedbávat program, který se snažíte dodržovat v oblasti stravy a cvičení. Nyní je více než kdy jindy důležité udržovat vnitřní cesty otevřené – fyzicky i energeticky. Alespoň třikrát týdně musíte své tělo procvičovat, abyste nechali probublávat čerstvou energii a starou energii nechali recyklovat dál vesmírem. Jste si vědomi toho, že jste součástí něčeho většího  chovejte se podle toho!

Přečtěte si také