Denní horoskop BÝKA na 8. 4. 2023

Býk 8. 4. 2023

Ujistěte se, že dnes dodržíte svou část dohody, Býci. Lidé na vás spoléhají, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Můžete nabýt dojmu, že se můžete vysmeknout ze zodpovědnosti, když se budete držet při zemi a neřeknete ani slovo. Skutečnost je taková, že vás lidé sledují a poznají, když nedodržíte své sliby dané skupině.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašem milostném životě nastane situace, která je jako spuštění alarmu. Aktuální astrální konfigurace vás téměř přiměje vyhodit pojistky, nikoliv však ze vzteku nebo frustrace, ale z čisté toužebné přitažlivosti k někomu. Nechcete věřit, že se to děje, protože to šíleně rozkývá vaši loď. Ale děje se to: zoufale se zamilováváte.

Práce

Někdo s extrémně radikálními názory vám bude dost komplikovat život. Tento člověk nechce, abyste uspěli. Dochází k zjevnému střetu zájmů a upřímně řečeno, nemůžete dělat téměř nic jiného, než se snažit být flexibilní.

Peníze

Vaše myšlenky nyní nemusí mít obvyklou lehkost a mohou zahrnovat docela vážné koncepty. Dobrou zprávou je, že je můžete brzy dobře využít v práci. Do té doby ve vašem myšlení převládají starosti o domov. Možná zjistíte, že jste v pokušení příliš utrácet za renovaci nebo přestavbu, zejména pokud si zařizujete novou domácí kancelář. Nepotřebujete toho však tolik.

Zdraví

Ačkoli vás mnozí považují za lidi, co často mění náladu, není to zcela přesné. Ve skutečnosti jste velmi konzistentní a oddaní svým vášním. Pokud zjistíte, že máte chuť na nové potraviny nebo chutě, neodpírejte si je. Chuť na ostré koření, jako je kari nebo chilli papričky, nebo na ochlazující látky, jako je avokádo a jogurt, jsou pro váš organismus skutečně prospěšné. Věnujte pozornost svému vnitřnímu hlasu prostřednictvím stravy a prospívejte.

Přečtěte si také