Denní horoskop KOZOROHA na 1. 4. 2023

Kozoroh 1. 4. 2023

Kozorozi, dnes se můžete cítit citově v jednom ohni. Jeden rozhovor s někým najednou vyvolá nějakou diskusi, která se pro vás z dlouhodobého hlediska ukáže jako nesmírně cenná. Rozšiřte svou mysl. Otevřením se pravdě se můžete hodně naučit. Navázání kontaktů s ostatními vám pomůže vydláždit cestu k úspěchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy může proces přemýšlení vnést sluneční paprsek do situace, která se zdála být nevyléčitelná. Dnešní pohyb nebeských těles vybízí k tomu, abyste vy i vaše blízká osoba využili tohoto vlivu a podívali se na situaci z jiného úhlu pohledu, zejména pokud jste se točili v kruhu. Než se nadějete, uvidíte konec tunelu.

Práce

Neberte všechno tak vážně. Vědomě se odlehčete a zbavte se stresu. Budete mnohem produktivnější, pokud se dokážete usmívat sami na sebe a cítit se v pohodě, místo abyste soupeřili se všemi kolem.

Peníze

Tento týden plánujete, jak si zařídit volno, abyste si odpočinuli. Možná zjistíte, že máte skrytou dovednost, která vám možná zůstala z předchozí inkarnace. Pracujte na tom, co máte, abyste dosáhli maximálního zisku. Ostatní lidé prostě nemají vaši jedinečnou kombinaci schopností.

Zdraví

Pokud něco potřebujete, neodkládejte to (až nebudete v tomto vztahu, až vaše děti vyrostou, až vaše práce nebude tak náročná). Teď je to priorita číslo 1. Dobrým testem je všímat si, kolik vody za den vypijete. Pokud můžete s jistotou říct, že vypijete více než deset sklenic vody denně, jste dobří.

Přečtěte si také