Denní horoskop KOZOROHA na 1. 9. 2022

Kozoroh 1. 9. 2022

Kozorozi, ve vašem společenském kalendáři se pravděpodobně hromadí závazky, které jsou až absurdní. Určitě si někde naplánujte čas pro sebe. Dnes si vybíráte své společníky. Nebojte se říci ne lidem, které byste raději neviděli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste nezadaní a hledáte lásku, prospělo by vám, kdybyste se pokud možno vydali na nějaké cizokrajné nebo exotické místo - i kdyby to bylo jen o kilometr dál po silnici. Nebeská konfigurace tohoto dne naznačuje, že pokud se ztratíte v jiné kultuře nebo v jiném souboru přesvědčení, ten, koho hledáte, vás může najít, a to rychle!

Práce

Vaše kreativní nápady budou mít velkou podporu. Tyto nápady se vám už dlouho honí hlavou a najednou na ně chce někdo upozornit někoho velmi důležitého. To je příležitost, na kterou jste čekali.

Peníze

Máte neuvěřitelnou schopnost předvídat budoucnost, pokud jde o peníze. Víte, kdy se vám bude dařit a kdy ne. Nyní jste možná ještě větší jasnovidci než obvykle. Proto je dobré si nastřádat nějaké peníze navíc na zábavu, kterou si chcete užít na dovolené s přáteli a rodinou nebo sami. Představte si odměnu, když budete pravidelně spořit.

Zdraví

Využijte svou jemnější stránku a všimněte si, že potřebujete změnit své zaměření. Dnešní aspekty vás žádají, abyste se zaměřili na mateřskou, pečující stránku života. Existuje něco, co potřebujete a doufáte, že vám to poskytne někdo jiný? Kompenzujete si to tím, že poskytujete druhým, co můžete, místo abyste se soustředili sami na sebe? Udělejte si čas a znovu se zaměřte na sebe tím, že si uklidíte skříň nebo ledničku, což je projekt založený na vašich vlastních potřebách.

Přečtěte si také