Denní horoskop KOZOROHA na 10. 8. 2022

Kozoroh 10. 8. 2022

Možná budete muset použít šarm a vtip, abyste zmírnili napjatou situaci, Kozorozi. Může se stát, že se budete cítit nepříjemně. Vaším řešením problému je nasadit veselou tvář a odvést pozornost od potíží vyprávěním několika vtipů. Uvědomte si, že tato technika sice na chvíli oddálí nutnost čelit určité situaci, ale rozhodně vás neochrání před tím, abyste se s ní vůbec museli potýkat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace by mohla znamenat období, kdy se vám bude zdát, že váš blízký osobní vztah postrádá určité vzrušení. To může vyvrcholit právě nyní a vy byste měli pochopit zdroj letargie. Nejde o to, že by chyběla vášeň, ale spíše o to, že vášeň lze nalézt na jiné úrovni. Je třeba ji vytvořit tím, že mezi vámi vznikne správná nálada.

Práce

Vaše instinkty vám říkají, že máte snít, a to ve velkém, ale něco vás brzdí. Může to být tím, že se tolik snažíte pomáhat druhým, že zanedbáváte svůj osobní růst a finanční zisk. Zaměřte se více na sebe.

Peníze

Toto období pro vás má několik přátelských aspektů. Vyrovnaný a mírumilovný vesmír přináší hodně odvahy čelit stávajícím problémům s dluhy a také vyjednávací schopnosti, abyste získali takový splátkový plán, který si můžete dovolit. Část z vás se možná obává, že to nikdy nedokážete, ale aspekty ukazují, že to dokážete, pokud uplatníte svou vnitřní moudrost.

Zdraví

Domov, rodinný život a péče. Jak velkou roli hraje tato konkrétní energie ve vašem životě právě teď, je pro tohoto astrologa těžké zjistit, ale můžete změnit to, jak žijete, jednoduše tím, že dáte přednost svému domácímu životu. To platí i pro lidi, kteří se o zdobení nikdy předtím nezajímali! Váš domov je místem, kde se vyživujete. Zvažte, zda si nepořídit servis čerstvé pitné vody, který bude zdobit vaši kuchyň nebo spíž.

Přečtěte si také