Denní horoskop KOZOROHA na 11. 2. 2023

Kozoroh 11. 2. 2023

Zprávy, které můžete obdržet o svém pracovišti nebo o lidech, pro které pracujete, ve vás mohou vyvolat pochybnosti o vaší budoucnosti v této organizaci, Kozorozi. Možná budete mít pocit, že se nikam neposouváte. Možná zvažujete možnost změny zaměstnání nebo dokonce kariéry. Někdo vám může předložit typ příležitosti, o které jste dosud neuvažovali. Přemýšlejte o tom, ale několik dní se nerozhodujte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi byste, aby jednotlivé fáze vašeho milostného života probíhaly hladce a v atmosféře stále větší intimity. Další krok však může být šokem: očekávali jste, že se věci budou vyvíjet jedním směrem, a najednou nějaká událost nebo sdělení naznačí opak. Jděte s tím, protože všechno dobře dopadne.

Práce

Něčí zahořklý a poněkud otrávený postoj vám dnes může zkazit náladu. Tento člověk vám pravděpodobně bude říkat, jak máte vést svou show – a pravděpodobně také, jak máte vést svůj život. Nedávejte této osobě ani tu nejmenší šanci. Odstraňte ho nebo ji.

Peníze

Tento týden oslovíte svou prací mnohem větší publikum, což časem povede k většímu objemu peněz. Možná se znovu spojíte s lidmi z minulosti a seznámíte se se zcela novými fanoušky. Bez ohledu na to, čím se živíte, jste tlačeni na pódium, abyste přednesli své jedinečné poselství. Aspekty vám poskytují podporu a sílu, kterou potřebujete díky blízkým vztahům. Teď už nemůžete udělat nic špatného. Využijte toho osobně i finančně.

Zdraví

Čekání na správný čas nemusí být při dnešní planetární energii tou správnou strategií. Budete se cítit trochu váhavě při běžných každodenních činnostech, ale to se dá při tomto tranzitu očekávat. Zdravotní záležitosti a aktivity nelze odkládat  musíte se svým zdravím zabývat každý den a nebrat ho jako samozřejmost. Zvažte, že se musíte mimořádně pečlivě věnovat sami sobě a pečovat o sebe.

Přečtěte si také