Denní horoskop KOZOROHA na 11. 3. 2023

Kozoroh 11. 3. 2023

Nervozita mezi rodinnými příslušníky je dnes vysoká, Kozorozi, takže se nedivte, že se členové domácnosti začnou hádat. Pokud můžete, bude nejlepší, když je budete držet většinu dne odděleně. Večer je povzbuďte, aby si promluvili o tom, co je trápí. Možná se budete cítit trochu znudění a znechucení, ale zapomeňte na to tím, že se budete zaměstnávat. Zítra to všechno přejde.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může znamenat, že osobní vztahy dnes projdou těžkou fází. Nemusí vám to však způsobit žádné potíže, pokud jste připraveni udělat trochu práce a vyjasnit si stávající problémy. Jedinou potíží je, že to ve vás může vyvolat určité zděšení při pomyšlení, že se budete muset probírat některými svými nedávnými emocemi.

Práce

Vaše myšlenky jsou správné, ale pokud nemáte vůli a vůdčí schopnosti, abyste tyto myšlenky uvedli v život, pak vám budou jen velmi málo platné. Přistupujte k tomuto dni odvážněji a budete mnohem úspěšnější.

Peníze

Je čas změnit svůj styl komunikace. Máte už dost toho, že ostatní jsou povyšováni a vy ne? Nejde o kvalitu jejich práce, ale o způsob, jakým jsou schopni přimět nadřízené, aby si všimli toho, co dělají.

Zdraví

Už nějakou dobu cítíte v sobě i ve zbytku světa základní nerozhodnost. Astrální energie dává citlivým lidem pocit, že se věci mohou kdykoli změnit. Aspekt tohoto dne lechtá vaši touhu dát věci do pořádku pro všechny, na kterých vám záleží. Lekce, kterou byste si z toho měli odnést, je starat se nejprve o své vlastní potřeby. Určitě pijte hodně vody, užívejte vitamíny a denně cvičte.

Přečtěte si také