Denní horoskop KOZOROHA na 11. 7. 2022

Kozoroh 11. 7. 2022

Hrubá slova nebo nedostatek srdečnosti ze strany přátel či kolegů vás mohou přimět k zamyšlení, zda se na vás tato osoba nezlobí, Kozorozi. Nedovolte, aby vás vaše nejistota přivedla k šílenství. Tato osoba má pravděpodobně jen své vlastní problémy. Snažte se nebrat žádné uštěpačné poznámky vážně. Mějte trochu důvěry a projevte trochu soucitu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace by vám mohla pomoci přenést hory doly, pokud jde o určitý vztah. Pokud jste čekali na ten správný čas, abyste udělali nějaký krok, pak byste mohli čekat věčně. Dnes jste však nažhavení a chcete vidět nějakou akci. Místo toho, abyste doufali, že věci dopadnou tak, jak byste si přáli, jste připraveni je takovými učinit.

Práce

Máte dobrý přehled o tom, co se dnes děje, ale uvědomujete si, že nejste plně naladěni na všechno. Uvědomte si, že stále existují aspekty, které jsou pro vás neznámé. Je lepší si to přiznat, než předstírat, že víte, když nevíte.

Peníze

Čeká vás zajímavý týden plný peněz. To může být mimořádně šťastné, takže mějte oči na stopkách a hledejte nejrůznější nové příležitosti, jak vydělat a získat všechny peníze, které k vám již přicházejí. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým v současné době splácíte své dluhy. Pomalý a vytrvalý běh vždy vyhrává.

Zdraví

Když se cítíte pyšní, je těžké vás získat, a když se cítíte potřební, je těžké vás ignorovat. Ostatní ve vašem okolí se od vás mohou distancovat, když se cítí zahlceni emocionálními vzestupy a pády, které si jen mírně uvědomujete. Abyste se nenechali zaskočit těmito nevyslovenými zprávami, udržujte si naladění na své emoce pomocí fyzického cvičení jako opatření. Když dokážete soustředit své srdce a mysl kolem cvičení, jednáte nezávisle a můžete získat jasno.

Přečtěte si také