Denní horoskop KOZOROHA na 13. 12. 2022

Kozoroh 13. 12. 2022

Přátelé nebo skupina, s níž jste spojeni, se mohou dostat do finančních potíží a požádat vás o radu. Nebyl by dobrý nápad vám ji poskytnout, alespoň ne dnes. Vaše myšlenky nejsou tak soustředěné, jak by měly být. Mohli byste využít trochu intuice, která by vás vedla. Vaše schopnost vidět pod povrch je nyní dobrá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska může být dnes divoká a vášnivá. Pokud s někým chodíte, neočekávejte, že to bude něco podobného, co jste zažili předtím. Je nezbytné, abyste oba měli stejný smysl pro humor, protože mezi vámi dojde k mnoha vtípkům. Je také nezbytné, abyste si dokázali donekonečna povídat o smyslu života.

Práce

Dnešní týden je pro vás vrcholem, pokud jde o kariéru. Vztahy s ostatními lidmi se vyvíjejí dobře a možná se vám dnes dokonce podaří navázat důležité spojení se svým šéfem, které vám otevře dveře k budoucím možnostem postupu.

Peníze

V tomto týdnu se vám může zdát, že své finanční záležitosti nemáte pod kontrolou, ale máte na ně větší vliv, než se zdá. Možná se budete snažit přijít s novými nápady, nebo se dokonce pustíte do nové práce. V příštím měsíci však může být těžké se prosadit. Možná dokonce přemýšlíte o změně kariéry nebo o nové pozici. Vyčkat do dalšího období je v tuto chvíli lepší volbou.

Zdraví

Abyste mohli být aktivním myslitelem, je třeba mít aktivní tělo. Zvláště to platí pro znamení, které má tendenci se utápět v nerovnostech každodenního života. Zkuste o cvičení přemýšlet jako o něčem, co si tělo zaslouží. Až vám to bude chtít vaše mysl rozmluvit nebo vás bude chtít přesvědčit, že prokrastinace je v pořádku, vzpomeňte si, že tělo může být myslí ignorováno (až do určité míry) a vy musíte být mistrem mlčících a utlačovaných.

Přečtěte si také