Denní horoskop KOZOROHA na 14. 10. 2022

Kozoroh 14. 10. 2022

Dnes by vás mohla navštívit žena, možná vaše matka. Možná nebude mít dobrou náladu, takže by bylo lepší, kdybyste ji vzali na veřejnost, kde by se musela trochu ovládat. V opačném případě byste se mohli připravit na výtku kvůli něčemu, co se zdá být nepodstatné. Zneškodněte situaci tím, že ji povzbudíte, aby si promluvila o tom, co ji skutečně trápí. Pravděpodobně to nebudete vy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je jen dobře, že si udržujete určitý odstup od těch, o které se dnes potenciálně zajímáte. Současné postavení planet může znamenat, že se necítíte příliš nakloněni tomu, abyste se zabývali hledáním romantiky. Možná by bylo lepší, kdybyste si udělali čas o samotě a zjistili, co od vztahu skutečně potřebujete a co mu naopak můžete dát.

Práce

Ať už jste dnes v práci, nebo ne, určitě budete nakupovat on-line pomůcky a nástroje související s prací. Nemůžete si pomoci, ale hledáte věci, díky kterým bude váš pracovní den probíhat mnohem efektivněji. Neváhejte a nakupujte.

Peníze

Nyní máte pomoc s citovým životem. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým zpracováváte a vyjadřujete emoce, zejména pokud jde o způsob, jakým učíte a získáváte nové dovednosti. Nyní máte velkou podporu pro využívání sociálních sítí, abyste se dostali do kontaktu s novými způsoby, jak sdílet své dovednosti a vydělávat přitom peníze!

Zdraví

Citlivá stránka vaší povahy touží po tom nejlepším pro ty, které milujete – ve vztahu k vašim blízkým a dětem ve vás převládá hluboký pocit „zemřel bych pro vás. Tuto intenzivní emoci můžete nasměrovat do produktivnějšího ducha: pečovat o své tělo, jako by to byla milovaná osoba. Péče o všechny jeho potřeby může být docela uspokojující. To je v konečném důsledku pečující pro VŠECHNY! Váš život na vašem těle rozhodně závisí.

Přečtěte si také