Denní horoskop KOZOROHA na 14. 2. 2023

Kozoroh 14. 2. 2023

Dnes je vaše představivost a intuice obzvláště vysoká, Kozorozi. Důvěřujte dnes svému srdci, zejména pokud jde o nové projekty a peníze. Může se zdát, že vhledy klepou na dveře vašeho vědomí, ale možná bude třeba hlubokého zamyšlení, abyste pochopili jejich význam. Nesnažte se na to přijít pomocí logiky; nejlepší je nechat vše přijít k vám. Pak využijte logiku k úvaze, co byste s tím měli udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný astrologický aspekt přináší příležitost vydat se s milovanou osobou za dobrodružstvím nebo si alespoň sednout a naplánovat ho. Oběma by prospěla změna prostředí a také příležitost podniknout nové věci a poznat nové lidi. Mohlo by to dokonce změnit váš život víc, než si myslíte; to se však nestane, pokud se někam nevydáte a neuskutečníte to.

Práce

Příliv štěstí a úspěchů v kariéře je mnohem blíž, než si myslíte. Klíčem k úspěchu je dnes vypracování konkrétních plánů. Jaký plán? Pokud jste tak ještě neučinili, musíte si vytvořit plán. Promluvte si o něm s ostatními.

Peníze

Tento týden máte velký impuls k tomu, abyste získali více peněz. Nejde jen o to, že vaše ambice vyplouvají na povrch. Pozitivně to z vás nyní tryská, protože ostatní ve vás vidí úspěšného člověka, kterým se právě stáváte. Mohlo by dojít k určitému napětí s kolegy v práci nebo se společenskými známými. Jen si dejte pozor, abyste nevsadili všechno na jednu kartu.

Zdraví

Dnešní aspekt pro vás může znamenat frustrující období, protože možná nebudete přesně vědět, na čem jste. Energie v této době kolísá, zatímco vy byste rádi přesně věděli, co a jak. Zhluboka se nadechněte, až ucítíte, že se ve vás rodí frustrace. Tento týden je důležité věnovat se aerobnímu cvičení a protáhnout si svaly, aby se mohly naplnit čerstvým kyslíkem. Zůstaňte pružní ve svém těle i mysli.

Přečtěte si také