Denní horoskop KOZOROHA na 15. 3. 2023

Kozoroh 15. 3. 2023

Vaše inspirace a představivost jsou na vrcholu, Kozorozi. Možná se budete chtít pokusit o nějaký umělecký projekt. Výsledek vás jistě příjemně překvapí. Jste obzvláště dobře naladěni na pocity druhých, a tak neváhejte jednat podle své intuice. Logika dnes ustoupí do pozadí před instinktem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám přináší příležitost podívat se na jeden konkrétní vztah z jiného úhlu. I když to obvykle umíte docela dobře, dnes je vaše vnímání ještě silnější. Přestože si uvědomujete, kolik toho oba sdílíte, díky obnovenému vhledu také vidíte, že existuje určitý aspekt partnerství, který je naprostým kouzlem.

Práce

Máte pocit, že vás někdo opouští. Zdá se vám, že svět se pohybuje příliš rychle a vy máte problém s ním držet krok. Tento pocit vede k frustraci, která vás ještě více oslabuje. Nenechte se frustrovat. Buďte klidní a dělejte, co můžete.

Peníze

Máte chuť pustit se do nového tvůrčího projektu. Stane se tak a vaše mysl bude stimulována nejrůznějšími zajímavými směry. To se bude týkat také dětí, romantického partnera, členů rodiny a zábavy. Utrácení peněz v těchto oblastech potvrdí vaše místo na světě a odmění veškerou vaši tvrdou práci.

Zdraví

Zjistili jste, že když se k sobě chováte lépe, svět je lepší? Abyste o sebe mohli lépe pečovat, podívejte se pozorně na to, co denně konzumujete. Je důležité neustále vyřazovat nezdravé návyky, zejména s přibývajícím věkem. Rádi mlsáte, proto dbejte na to, abyste měli k dispozici spíše zdravé věci k mlsání než nezdravé potraviny. Sušené brusinky jsou zábavné a chutné, stejně jako pistácie. Dobrým přítelem je také sušená papája, která napomáhá rozkladu bílkovin.

Přečtěte si také