Denní horoskop KOZOROHA na 15. 9. 2022

Kozoroh 15. 9. 2022

Dnešní den je pro vás, Kozorozi, ohromný. Možná zjistíte, že se vám sny skutečně mohou splnit. Ujistěte se, že jste v obraze v oblasti komunikace a periodik. Nechte své prsty ponořit do mnoha různých koláčů a mějte po ruce poznámkový blok. Vaše geniální záchvěvy inspirace mohou přijít z rozmaru, buďte proto připraveni je přijmout. Génius ve vás touží po tom, aby se vynořil.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den přináší nutkání experimentovat s vaším partnerstvím. Možná jste upadli do zajetých kolejí, ale nyní máte šanci se odvázat a udělat něco úplně jiného. Ať už to bude zahrnovat cokoli, dodá vám to oběma nový příliv tvůrčí energie a také vás to sblíží, protože jste prozkoumali nové dimenze vztahu.

Práce

Základním tématem následujících tří týdnů je boj mezi starým a novým. Jste na straně nového, inovativního a široce založeného kooperativního myšlení, zatímco druhá strana se zasekla na zastaralých, tradičních způsobech uvažování.

Peníze

Vesmír uvádí váš peněžní život do křehké rovnováhy. Vaše tvůrčí nápady a zaměření jsou nyní obdivuhodné a budou mít přímý vliv na cestování, učení a metafyziku. Pokud cítíte, že si potřebujete rozšířit vzdělání, neváhejte utratit peníze za kurz nebo seminář. Je to vše pro vaše budoucí zlepšení a zanedlouho to přinese peněžní ovoce.

Zdraví

Odolnost je něco, co vám nechybí. Jste poměrně odolní vůči nachlazení, dokážete pracovat navzdory rozptýlení a snadno odoláváte pokušení. Když však u sebe odpor objevíte, máte tendenci ustoupit a předstírat, že tam není. Pokud zjistíte, že se bráníte zdravotním praktikám, které jste si před několika dny určili, první věc, kterou musíte udělat, je pozastavit se nad svými soudy. S otevřenou myslí se vraťte ke svému seznamu a najděte jiné možnosti, které vám vyhovují více. Odolejte odrazování!

Přečtěte si také