Denní horoskop KOZOROHA na 16. 11. 2023

Kozoroh 16. 11. 2023

Společenské události by vám dnes mohly zabrat hodně času a možná budete rádi v kontaktu s přáteli, které jste dlouho neviděli. Rozhovory by měly být fascinující. Možná dokonce objevíte nový zájem. Setkání s partnerem by se mohlo ukázat jako vášnivější než obvykle. Tento den by měl být velmi příjemný, pokud budete šetřit energií.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes podaří vykročit správnou nohou, můžete se svým partnerem (současným nebo budoucím) prožít krásné společné chvíle. Zaměřte svou energii na aktivity, které posílí vaše vzájemné pouto. Pokud jste přemýšleli o tom, že byste zkusili něco jiného, pak máte šanci zjistit, zda to má šanci na úspěch. Uvolněte se a nechte to plynout.

Práce

Dostali jste se k důležitému výchozímu bodu. Vydejte se na cestu, kterou jste vždy chtěli jít. Jste v ideální pozici. Cesta se může zdát dlouhá, ale nemusí být skličující. Stačí, když uděláte jeden malý krok za druhým.

Peníze

Užíváte si čistě společenský charakter tohoto období jednoduše proto, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou práci. Tento týden můžete jako blesk z čistého nebe dostat neuvěřitelný nápad na nové podnikání nebo produkt. Není třeba hned nic podnikat. Jen využijte svou malou cílovou skupinu, své přátele, abyste zjistili, jak by se nápadu mohlo dařit na trhu, než ho budete dále rozvíjet.

Zdraví

V této příznivé planetární atmosféře si užijete spoustu zábavy. Je to hravá, bezstarostná a živá doba, kterou si můžete užít s partnerem nebo o samotě. Budete rádi číst a psát, snadno se domluvíte téměř s kýmkoli a stejně tak těžko se budete nudit. Důležité věci však v tomto krátkém období toulek nenechte uniknout. Zůstaňte věrni svým zdravotním cílům a cvičebním závazkům. Život je nezbytnou kombinací sladkého a hořkého.

Přečtěte si také