Denní horoskop KOZOROHA na 16. 4. 2023

Kozoroh 16. 4. 2023

Kozorozi, dnes se můžete cítit trochu pod psa. Možná se u vás dokonce objeví rýma nebo bolest v krku. V takovém případě zvažte návštěvu lékaře. Může to být obzvlášť nevítaný jev, protože vás to zdržuje od určitých aktivit. Pokud budete jednat rychle, nemusí se vaše onemocnění zhoršit. Než se vrátíte k běžným činnostem, dopřejte si čas, který potřebujete, abyste se cítili opět zdraví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Musíte být vytrvalí, a přesto se držet při zemi, pokud jde o lásku, zejména s ohledem na dnešní tranzity planet. Jakákoli neomalená nebo nevhodná vyznání lásky mohou mít na někoho, koho si velmi přejete ovlivnit, opačný účinek. Obvykle jste v těchto záležitostech i tak velmi disciplinovaní, ale s touto osobou je třeba jednat v rukavičkách. Pokud si myslíte, že vám za to opravdu stojí, pokračujte.

Práce

Ostatní lidé se vás pravděpodobně budou snažit přemluvit k nějakému velkolepému plánu, který připravují. Nenechte se oklamat. Je velmi nepravděpodobné, že se tento velký nápad uskuteční podle plánu. To, co vypadá jako pouhé řeči, je přesně to ono.

Peníze

Tento týden se pro vás týká aktivity v oblasti peněz. Expanze a posuny naznačují, že můžete mít náhle mnohem více nebo méně peněz, než jste plánovali. Musíte zpomalit, zhodnotit své okamžité peněžní potřeby a podle toho utrácet. Pokud to znamená odložit nějakou přestavbu domu, budiž. To se udělá později.

Zdraví

Pod současným vlivem planet můžete snadno získat jasnovidný náhled na oblast svého života spojenou se zdravím a blahobytem. Ptejte se sami sebe, co vidíte, a dělejte si poznámky. Mějte na paměti, že se ptáte ve svůj prospěch  co vás čeká? Abyste si tuto schopnost udrželi, dbejte na zdravou stravu, která zahrnuje velké množství čerstvých produktů a čisté pitné vody. Vaše tělo je čočkou, skrze kterou vidíte budoucnost.

Přečtěte si také