Denní horoskop KOZOROHA na 17. 6. 2022

Kozoroh 17. 6. 2022

Pro vás, Kozorozi, předznamenávají následující týdny období bázlivosti. Pravděpodobně budete méně chodit ven, představovat se méně novým lidem a budete méně náchylní k předvádění se. Všechny vztahy, které navážete, však budou mnohem intenzivnější než obvykle. Nadcházející měsíc je poměrně slibný, i když možná budete muset upravit některé své postoje.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie může zamotat váš rozvrh a způsobit, že ztratíte osobní organizér nebo diář. Pokud máte možnost vyrazit na rande, ujistěte se, že opravdu přesně víte, kam jdete a v kolik hodin tam máte být. Možná budete muset své rande připomenout i pro případ, že by si spletlo údaje.

Práce

Tým, s nímž spolupracujete, se nemůže posunout o další krok vpřed, dokud nepřevezmete vedení v určitém aspektu projektu. Nebojte se dnes učinit několik odvážných rozhodnutí na základě vlastního dobrého úsudku a vůdčích schopností. Budete úspěšní.

Peníze

Tento týden se po vás chce, abyste převzali větší zodpovědnost v osobních nebo pracovních vztazích. Nesnažte se jim věnovat jen ze rtů. Vyjděte jim vstříc, aby se cítili potvrzeni. Uprostřed týdne vynikne každodenní zaměstnání. Peníze mohou být dočasně nestabilní, ale dostanete několik skvělých nápadů, jak vydělat více. Zapište si je!

Zdraví

Když zjistíte, že byste chtěli něco ve svém jídelníčku zlepšit, dejte si dostatek času na psychickou i fyzickou úpravu. Pokud například ve vašem jídelníčku velmi převažují mléčné výrobky, nevyřazujte je úplně! Takové nadšení je kontraproduktivní. Zkuste ustoupit od zmrzliny a sýrů a přitom si stále vychutnávejte své ranní latté. Celé já musí být schopno rozlišit, co se děje. Místo toho se postupně přesvědčujte o tom, proč a jak mléčné výrobky ve svém jídelníčku omezíte.

Přečtěte si také