Denní horoskop KOZOROHA na 18. 11. 2022

Kozoroh 18. 11. 2022

Úzká spolupráce s někým může vyvolat silnou a vřelou náklonnost mezi vámi. Může, ale také nemusí jít o romantickou přitažlivost, ale pokud ano, neberte to teď příliš vážně. Existuje možnost, že přitažlivost může zítra pominout. Pravděpodobně jste však našli někoho, s kým můžete harmonicky spolupracovat. To je důležité!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ztratíte se ve zbožných přáních a fantazii. Pokud se vaše srdce upíná k jedné výjimečné osobě, můžete se přistihnout, jak trávíte hodiny přemýšlením o všech úžasných věcech, které byste mohli dělat, o místech, kam byste se mohli podívat, a nakonec o vaší společné budoucnosti. Než však začnete přemýšlet tak daleko dopředu, musíte stát na pevnější půdě.

Práce

Máte novou energii. Je ve vás příliv síly. Využijte tuto energii k tomu, abyste vymysleli nový plán útoku na svou kariéru a na lidi, se kterými pracujete. Možná nastal čas, abyste se důrazněji postavili za něco, čemu věříte.

Peníze

Užíváte si čistě společenský charakter tohoto období jednoduše proto, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou práci. Tento týden můžete jako blesk z čistého nebe dostat neuvěřitelný nápad na nové podnikání nebo produkt. Není třeba hned nic podnikat. Jen využijte svou malou cílovou skupinu – své přátele – abyste zjistili, jak by se nápadu mohlo dařit na trhu, než ho budete dále rozvíjet.

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit, že nic nebude dokonalé, pokud to neuděláte – poznáváte tyto pocity? Úzkost v tomto rozpoložení je pro vás poměrně specifická. Pracovní morálka, smysl pro detail, stres z toho, zda je něco dokonalé – to vše jste vy! Zhluboka se nadechněte a připomeňte si, že nikdy nic není dokonalé. Nejdůležitější je, jak se cítíte VY. Vaše srdce je na správném místě, a to je to jediné, na čem záleží.

Přečtěte si také