Denní horoskop KOZOROHA na 19. 1. 2023

Kozoroh 19. 1. 2023

Tento den je ideální k tomu, abyste se podívali na svou finanční situaci, takže si vytáhněte výpisy z bankovních účtů nebo zprávy o dividendách. Zkuste předstírat, že jste u svého bankéře, a co nejobjektivněji popsat svou situaci, aniž byste přeceňovali, co přinášíte, nebo podceňovali, co utrácíte. Tohoto postupu nebudete litovat, protože by vás mohl později uchránit před velkými chybami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Část z vás ano a část ne. Opravdu se nemůžete rozhodnout, co je nejlepší udělat, zejména když víte, že se ve vaší vztahové sféře rozběhne zcela nový cyklus. Tíživé pochybnosti vám brání odhodit opatrnost a jasně a zřetelně vyjádřit, co cítíte.

Práce

Dnes pod vámi hoří oheň, který vás vyzývá, abyste vstali a dali se do pohybu. Využijte moudrost, kterou jste získali, a nasměrujte ji do produktivních prostředků. Vědět je polovina úspěchu, ale nezapomeňte na druhou polovinu úspěchu, kterou je dělat!

Peníze

Ve vašem pracovním sektoru se toho děje hodně. Není pochyb o tom, že se vaše práce nedávno dostala do povědomí vašich nadřízených. Pokud ne, podnikněte rázné, ale nenápadné kroky, abyste se ujistili, že to, co děláte, je bráno v potaz. Možná si budete chtít vést záznamy o svých úspěších. Mohlo by se to hodit při příštím hodnocení výkonnosti. Musíte si vytvořit argumenty pro zvýšení platu.

Zdraví

Čas od času je důležité zkontrolovat lékárničku a vyhodit staré léky, které jste měli příliš dlouho. Když už budete u toho, zkontrolujte, kolik máte ve skříňce zábavných věcí. Jsou tam esenciální oleje a epsomské koupele, na které jste zapomněli? Meduňka je silné nervové tonikum, a pokud se užívá jako čaj, doplněk stravy nebo esenciální olej, dokáže zázraky, které vám vdechnou pocit klidu a pohody.

Přečtěte si také