Denní horoskop KOZOROHA na 19. 11. 2022

Kozoroh 19. 11. 2022

Informace o psychologii, zejména o snech, by vás mohly zaujmout. Mohli byste se rozhodnout shromáždit co nejvíce informací. Temná stránka osobnosti může být obzvláště přitažlivá. Zapamatujete si vše, co dnes přečtete nebo uslyšíte, protože vaše mysl je obzvláště vnímavá. To se týká i finančních trendů a způsobů, jak zvýšit svůj příjem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že se váš partner (současný nebo budoucí) nechává unášet nereálnými představami, možná byste měli oba strávit nějaký čas diskusí o tom, kam si myslíte, že váš vztah směřuje. Oba byste se měli zabývat svými motivy, proč jste se do vztahu vůbec pustili. Pokud si v tomto bodě uděláte jasno, spousta dalších věcí zapadne na své místo.

Práce

Zdá se, že vás někdo na začátku týdne připravuje na katastrofu. Nedovolte, aby mu to prošlo. Braňte se. Svolejte svůj vnitřní oheň a ukažte, že se nenecháte takto popichovat. Buďte silní.

Peníze

Užíváte si čistě společenský charakter tohoto období jednoduše proto, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou práci. Tento týden můžete jako blesk z čistého nebe dostat neuvěřitelný nápad na nové podnikání nebo produkt. Není třeba hned něco podnikat. Jen využijte svou malou cílovou skupinu – své přátele – abyste zjistili, jak by se nápadu mohlo dařit na trhu, než ho budete dále rozvíjet.

Zdraví

Dnešní aspekt pro vás představuje období velkého vhledu. Vyhýbejte se konfliktům s přáteli, protože nebeská atmosféra vám v komunikaci nepomůže. Po nějakou dobu se vám může zdát obtížné být pochopen. Držte se své vlastní rady a snažte se cítit vyrovnaně a bezpečně ve svém těle. Cvičení a strava s tím mají hodně společného. Proč jíst něco, po čem později budete jen náladoví?

Přečtěte si také