Denní horoskop KOZOROHA na 19. 12. 2022

Kozoroh 19. 12. 2022

Vraťte dnes svou vznětlivou povahu zpět na zem. Je důležité, aby se k tomu vyjádřili i ostatní. Nepřerušujte je, když mluví. Držte ústa zavřená a uši otevřené. Realita se vám dnes odvděčí za jakákoli semínka, která jste zaseli, ať už příznivě, či nepříznivě. Je vhodná doba na procházku v lese a na opětovné spojení se Zemí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vlivy z vás mohou udělat živějšího člověka než kdykoli předtím. Lidé vás budou považovat za neuvěřitelně magnetické a velmi přitažlivé, zejména proto, že z vás vyzařuje tajemství. Pokud jste hledali lásku, můžete očekávat, že dnes přijde znenadání a bude velkým překvapením i pro vás. Mohl by to být někdo, o kom jste si nikdy nepředstavovali, že by se do vás mohl zamilovat.

Práce

Nyní je čas stanovit si celoroční cíle týkající se vaší kariéry. Věnujte čas sami sobě a zvažte, co je pro vás nejdůležitější a čeho chcete v příštích dvanácti měsících dosáhnout.

Peníze

V tomto týdnu se vám může zdát, že své finanční záležitosti nemáte pod kontrolou, ale máte na ně větší vliv, než se zdá. Možná se budete snažit přijít s novými nápady, nebo se dokonce pustíte do nové práce. V příštím měsíci však může být těžké se prosadit. Možná dokonce přemýšlíte o změně kariéry nebo o nové pozici. Vyčkat do dalšího období je v tuto chvíli lepší volbou.

Zdraví

Dnes možná máte chuť na dvě protichůdné věci najednou: dobré cvičení a následně čokoládový dort. Staly se už i šílenější věci. Planetární konjunkce vás nutí na jedné straně toužit po pohodlí a bezpečí (obvyklé rutině, útěše z uznání a dalších dobrých pocitů), na druhé straně si však myslíte, že by bylo erotické a zábavné zůstat dlouho vzhůru a dělat věci, které vám přinášejí okamžité, hříšné potěšení. Úkolem je najít střední cestu a pozastavit se v posuzování.

Přečtěte si také