Denní horoskop KOZOROHA na 20. 1. 2023

Kozoroh 20. 1. 2023

Hodně fyzické i duševní energie by dnes mohlo být věnováno nějakým uměleckým projektům, Kozorozi. Vaše intuice je poměrně silná, takže možná instinktivně poznáte, co přátelé, milenci a děti cítí, dříve než vám to řeknou. Mohli byste také zachytit mnohé z jejich obav. Budete se muset trochu uvolnit. Zajděte si zacvičit a pak navštivte koncert nebo sportovní akci. Zasloužíte si trochu zábavy!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Neberte dnes nic jako samozřejmost, pokud jde o romantické vztahy, ale také se neomezujte jen na osvědčené a důvěryhodné. Energie dnešního dne vás nutí chytat se za špatný konec, přesto trváte na tom, že máte pravdu, což by mohlo být silně trapné. Pokud se chystáte někam vyrazit, prostě si to užijte a hlubokomyslné rozhovory odložte na jindy.

Práce

Pokud neznáte svou historii, jste odsouzeni ji opakovat. S ohledem na to zvažte, zda neudělat krok zpět. Může se stát, že to bude obrovský krok vpřed, ve který jste doufali. Tímto způsobem můžete dosáhnout úžasného úspěchu.

Peníze

Ve vašem pracovním sektoru se toho děje hodně. Není pochyb o tom, že se vaše práce nedávno dostala do povědomí vašich nadřízených. Pokud ne, podnikněte rázné, ale nenápadné kroky, abyste se ujistili, že to, co děláte, je bráno v potaz. Možná si budete chtít vést záznamy o svých úspěších. Mohlo by se to hodit při příštím hodnocení výkonnosti. Musíte si vytvořit argumenty pro zvýšení platu.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace zdůrazňuje vaše emoce. Pokud si správně připravíte půdu, umožní vám tento aspekt jasněji nahlédnout do vaší mysli. Připravte si půdu pomocí jógy, odpočinku, cvičení a uvědomělého stravování. Dovolte si poznat, čemu jste se vyhýbali  požádejte o uvědomění, abyste mohli pokročit na své cestě. Je důležité vyhnout se veškerému vnitřnímu posuzování. Já se nemůže dát poznat uprostřed posuzování. Buďte sami sobě nejlepším přítelem tím, že budete praktikovat bezpodmínečnou sebelásku. Neříkejte o sobě nic, co byste neřekli o svém příteli.

Přečtěte si také