Denní horoskop KOZOROHA na 20. 8. 2022

Kozoroh 20. 8. 2022

Možná jste obdrželi špatné zprávy týkající se vašich financí, Kozorozi. To je pravděpodobně nejlepší den z celého měsíce, který si můžete přát, abyste se s těmito problémy vypořádali. Pokud chcete z této situace vyjít jako vítěz, možná bude nutné přistupovat k věcem z jiného úhlu než obvykle. Buďte si jisti, že věci pravděpodobně dobře dopadnou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den si budete nesmírně vážit astrální energie, která vytváří tu správnou náladu, díky níž se budete cítit velmi žádaní a potřební. Vládne zde klid a chuť nechat život, aby se o sebe postaral sám. Je to báječná doba pro sdílení pocitů, pro mluvení o věcech, které možná nejsou příliš upřímné a upřímné, ale spíše uklidňující a utěšující pro ego.

Práce

Dnešní lekce se vám bude opakovat po následující čtyři týdny. Buďte ve svém přístupu stabilnější a konzervativnější, místo abyste byli náhodní nebo lehkomyslní. Přestože jste příznivci inovací, musíte se naučit respektovat i tradice.

Peníze

Váš dům sexu, smrti, transformace a cizích peněz nyní září. Klíčem je rovnováha mezi vašimi výdaji a dluhy, úsporami a rozhazováním. Je však skvělý čas využít jakéhokoli společného majetku, dědictví nebo výplaty jakéhokoli pojištění. Ušetřete si alespoň polovinu jakéhokoli neočekávaného příjmu. Stále se můžete bavit a váš bankovní účet vám poděkuje.

Zdraví

Postavení planet vám dává příležitost zkontrolovat se po emocionální stránce. Mnoho lidí se dnes bude cítit citlivě, takže pokud potřebujete zvláštní pozornost, bude nejlepší, když si ji nějakým způsobem zařídíte sami. Příjemná by byla parní lázeň nebo sauna, případně masáž! Chovejte se k sobě tak, jak byste chtěli, aby se ostatní chovali k vám, a budete se cítit lépe připraveni řešit nečekané konflikty, které dnes mohou nastat.

Přečtěte si také