Denní horoskop KOZOROHA na 22. 5. 2023

Kozoroh 22. 5. 2023

Možná máte pocit, že žít svůj život je jako procházet pouští, ale naštěstí, Kozorozi, vám dnešní den přináší oázu. Využijte ji! Někteří lidé, které jste v posledních týdnech potkali, se mohou ukázat jako zajímavější, než jste si původně mysleli. Je na vás, abyste změnili ty části své osobnosti, které vás brzdily.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bariéry a hranice existují proto, aby se věci udržely v mezích a nezasahovaly do nevhodných oblastí. Dnešní astrální energie vás může nabádat k tomu, abyste své city drželi na uzdě ze strachu, že někdo, koho velmi obdivujete, uvidí, jak moc vám na něm záleží. Za normálních okolností by vám to nevadilo, ale v tomto případě by to mohlo být velmi trapné. Dělejte to, co považujete za nejlepší.

Práce

Jste důležitým vzorem pro ostatní. Jděte příkladem a prokazujte svůj úspěch. Většina vaší síly pochází z vašeho obrovského charakteru a originálního ducha. Ukažte tyto vlastnosti lidem ve svém okolí. Máte jejich podporu.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Některé aspekty přinášejí štěstí a rozšiřují vaše možnosti, zatímco jiné přinášejí náhlé, někdy násilné změny. Pokud jste se snažili odstranit zastaralé představy o penězích (nebo o tom, kolik jich smíte mít), nastal čas, abyste se jich zbavili. Jste komunikativnější a to vše se vyplatí.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvýrazní vaše ochranné instinkty. Možná se přistihnete, že chráníte ostatní lidi doma nebo v práci, nebo že se cítíte chránit sami sebe. V opačném případě můžete mít velmi emotivní den – ne nutně těžký  a potřebujete cítit, že vás lidé kolem vás milují. Ať tak či onak, je to citlivé období, proto si dávejte pozor na to, co jíte. Vyhýbejte se mléčným výrobkům a zpracovaným cukrům. Snažte se držet čerstvých produktů a lehkých zdrojů bílkovin, jako jsou ryby a luštěniny.

Přečtěte si také