Denní horoskop KOZOROHA na 22. 8. 2022

Kozoroh 22. 8. 2022

V milostném životě se vám dnes daří, Kozorozi, ale jen tehdy, když to dovolíte. Nejprve musíte otevřít svou náruč, abyste mohli dávat a přijímat. Pokud máte náruč plnou prádla, bude pro lidi těžší vás obejmout. Odneste oblečení do čistírny a nechte si volné ruce, abyste mohli přijímat lásku, kterou potřebujete. Pamatujte, že dávat je stejně důležité jako přijímat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je vhodný k tomu, abyste ke všemu, co je trochu sporné, přistupovali opatrně a nedráždili svou drahou polovičku záměrně kvůli nějakému bolavému tématu.

Práce

Ženská postava je pro vás klíčovým katalyzátorem. Tato žena vám pomůže rozhýbat projekt, který jste odkládali nebo zcela ignorovali. Využijte jejích rad a vneste je do své práce. Tato energie vše změní.

Peníze

Vaše oblast sexu, smrti, transformace a cizích peněz nyní září. Klíčem je rovnováha mezi vašimi výdaji a dluhy, úsporami a rozhazováním. Je však skvělý čas využít jakéhokoli společného majetku, dědictví nebo výplaty jakéhokoli pojištění. Ušetřete si alespoň polovinu jakéhokoli neočekávaného příjmu. Stále se můžete bavit a váš bankovní účet vám poděkuje.

Zdraví

Považujte dnešní aspekt za příznivý k tomu, abyste se zaměřili na to, co cítíte, a mohli to přímo vyjádřit někomu jinému. Chcete vědět víc než jen to, zda jste šťastní, nebo smutní  chcete být schopni někomu podrobně vyjádřit, co cítíte. To je stav, kdy vám někdo skutečně rozumí. Pro začátek se snažte porozumět sami sobě. To nutně začíná poznáním toho, co vaše tělo každý den potřebuje. Dostatek odpočinku a zdravá výživa jsou jen základy.

Přečtěte si také