Denní horoskop KOZOROHA na 22. 9. 2022

Kozoroh 22. 9. 2022

Tento den je pro vás úžasný, Kozorozi, a tak využijte každý okamžik. Když budete žonglovat s tuctem různých věcí najednou, můžete toho dosáhnout ohromně mnoho. Ostatní budou inspirováni vašimi zázračnými výkony. Jste superhvězda! Zatímco všechny držíte v napětí, využijte příležitosti a pošlete svou lásku a štědrost navenek. Budou si toho vážit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemůžete se zbavit pocitu, že v rozhovorech, do kterých se právě teď zapojujete, něco chybí. Den může podporovat podlézavost, ze které se vám chce zvracet. Ve skutečnosti všichni jen touží říct, co si opravdu myslí. Vaši nejbližší až příliš dobře vědí, co si myslí, a mají plně v úmyslu to říct vám i všem ostatním.

Práce

Tření přichází ze všech stran a s přibývajícím dnem se bohužel jen zvyšuje. Většina těchto potíží souvisí s ostatními lidmi, ne s vámi, takže si nic neberte osobně. Prostě dělejte svou práci a buďte co nejpříjemnější.

Peníze

Máte před sebou vzrušující období. Nyní vás nelze ignorovat, ať už děláte cokoli. Můžete být považováni za svérázného novátora, což může být ve váš prospěch. Tím se odlišujete od ostatních v zaměstnání, na trhu i všude jinde. Ukažte, v čem jste jiní, a každý den vám to přinese více.

Zdraví

Dnešní planetární energie vás vybízí k tomu, abyste věnovali pozornost svému osobnímu zdraví a zeptali se sami sebe, zda se cítíte v pořádku. Je důležité všímat si jemných projevů těla, a to jak emocionálních, tak fyzických. Spíte dobře? Pijete dostatek vody? Trávíte dobře své jídlo? Cítíte se ve svých vztazích bezpečně? Všechny drobnosti, kterých si všímáte, vedou k většímu sebeuvědomění a pomohou vám cítit se mnohem lépe.

Přečtěte si také