Denní horoskop KOZOROHA na 23. 1. 2023

Kozoroh 23. 1. 2023

Kozorozi, v poslední době se možná cítíte trochu unavení a vyčerpaní. Netlačte na sebe, když víte, že vaše tělo potřebuje odpočinek. Mohlo by být nesmírně lákavé jít s davem a účastnit se veškeré zábavy. Nechcete přece přijít o jedinou věc, která se kolem vás děje. Odolejte pokušení přehlížet důležité zprávy, které přicházejí z vašeho těla. Zpomalte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný život dnes může projít proměnou, případně vás může proměnit milostná situace. Energie vyzařovaná planetami zvýrazňuje určité aspekty určitého vztahu nebo dokonce vás samotných, které mohly mít negativní dopad na váš milostný život. Pokud na těchto problémech zapracujete, nejspíše tak, že si o nich promluvíte, může dojít k úžasným změnám.

Práce

Nedělejte dnes z komára velblouda. Pokud si nedáte pozor, může vás něčí ranní poznámka ochromit na celý zbytek dne. Vaše citlivá povaha se snadno zraní. Chraňte ji brněním.

Peníze

Ve vašem pracovním sektoru se toho děje hodně. Není pochyb o tom, že se vaše práce nedávno dostala do povědomí vašich nadřízených. Pokud ne, podnikněte rázné, ale nenápadné kroky, abyste se ujistili, že to, co děláte, je bráno v potaz. Možná si budete chtít vést záznamy o svých úspěších. Mohlo by se to hodit při příštím hodnocení výkonnosti. Musíte si vytvořit argumenty pro zvýšení platu.

Zdraví

Chcete to, co chcete, a chcete to hned. Dnes se u vás může projevit netrpělivost. Naléhavost, s jakou prožíváte určité pocity, může tento týden ohromit vaše okolí. Snažte se soustředit na to, abyste pochopili, co chcete, a vyjádřili to slovy, díky nimž lidé poznají, jak vám mohou nejvíce pomoci. Tuto přemíru nebeské energie lze zmírnit pomocí jazyka. Další tip: vypořádejte se se svou frustrací pořádným cvičením nebo na cyklostezce.

Přečtěte si také