Denní horoskop KOZOROHA na 23. 5. 2023

Kozoroh 23. 5. 2023

Kozorozi, dnes by vás mohl tížit nedostatek času na duchovní a intelektuální zájmy. Mohla by na vás padnout sklíčenost, jako by na vás byly povinnosti příliš velké. Snažte se být pozorovatelem. Kdyby za vámi přišel přítel s prosbou o radu s vaším problémem, co byste mu řekli? Dejte na svou vlastní radu. Možná byste také měli zvážit zefektivnění svých aktivit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie naznačuje, že budete mít potřebu se uvolnit, abyste mohli projevit své hlubší pocity. Mohli byste je zadržovat, ale to by vám v současné situaci nepomohlo. Pokud jste se snažili nerozhýbat loď, protože jste se obávali toho, co si o vás ostatní pomyslí, pak je možná na čase vytvořit zmatek. Možná byste se do toho měli pustit.

Práce

Ne každý vidí věci stejně jako vy. Podle vás se zdá, že ostatní uvízli v době temna – zejména dnes. Dejte jim pokoj a snažte se je příliš neprovokovat. Čím více budete tlačit, tím více se vám budou bránit. Buďte otevření.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Některé aspekty přinášejí štěstí a rozšiřují vaše možnosti, zatímco jiné přinášejí náhlé, někdy násilné změny. Pokud jste se snažili odstranit zastaralé představy o penězích (nebo o tom, kolik jich smíte mít), nastal čas, abyste se jich zbavili. Jste komunikativnější a to se vyplatí.

Zdraví

Využijte co nejvíce současného aspektu a zůstaňte otevření svým přátelům. Stále je tu však problém komunikace, proto nezapomínejte přemýšlet, než promluvíte. Komunikace je během tohoto tranzitu klíčová, proto je důležité vědět, jak se k dané záležitosti stavíte, než se rozhodnete o ní nahlas promluvit. Udělejte si čas pro sebe a meditujte, ať už vám to vyhovuje jakkoli. Tělu i mysli vždy prospěje virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také