Denní horoskop KOZOROHA na 24. 3. 2023

Kozoroh 24. 3. 2023

Budete se cítit vnitřně silnější, což vám pomůže propojit vnitřní a vnější stránku vaší osobnosti, Kozorozi. Můžete mít pocit, že máte všechny své jednotky sjednocené na společné frontě a děláte obrovské pokroky na cestě k dosažení svých cílů. Nezastavujte se. Vaše dynamika je silná. Věci, které nyní uvedete do pohybu, budou mít obrovský účinek, který se bude časem dále zvyšovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Často doufáte v dokonalou romantickou dovolenou. Obvykle jste však tak zaneprázdněni svými vlastními jedinečnými záležitostmi, že si někdy romantiky všimnete až ve chvíli, kdy vás už přemůže a vy jste úplně v mdlobách. Právě v tomto stavu se dnes můžete nacházet, již jste zamilovaní a přemýšlíte, co se to právě stalo. Nebojte se: nakonec na to přijdete s největším nadšením.

Práce

Pravděpodobně se budete bránit nápadům nebo přáním někoho jiného, protože cítíte, že se vás tato osoba snaží ovládat nebo s vámi manipulovat. S největší pravděpodobností se vám tato osoba jednoduše snaží pomoci, proto buďte otevření a ochotní přijímat rady od druhých.

Peníze

Tento týden jste v kariérním nebi. V práci zaujímáte silnější pozici a těšíte se z platu a výhod, které s tím souvisejí. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik, že vás možná překvapí, kolik skvělých nápadů se vám vynoří na povrch.

Zdraví

Když se postavíte svým démonům – pozdě v noci u ledničky nebo ráno u tlačítka budíku  zahlédnete, co potřebuje pozornost. Hýčkáte si svou potřebu čerstvých, zdravých a chutných potravin? Zkuste si upéct jablečný koláč. Dopřejte si pohoštění, které si zasloužíte, zdravým a vhodným způsobem. A pokud jste o cvičení spíše přemýšleli, než abyste ho prováděli, nezapomeňte, že se vám bude lépe spát, když po skončení práce spálíte stres běháním.

Přečtěte si také