Denní horoskop KOZOROHA na 24. 9. 2022

Kozoroh 24. 9. 2022

Uvítací dopis, telefonát nebo třeba návštěva může přijít od milence nebo blízkého přítele a přinést zajímavé novinky. Kozorozi, vaše tvůrčí energie je na vzestupu, a tak se možná budete chtít věnovat psaní, hudbě, kreslení nebo malování. Mohli byste poslat několik dopisů, hodně telefonovat nebo podnikat krátké výlety po svém okolí, třeba do knihoven nebo knihkupectví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je díky své energii z hlediska romantiky velmi intelektuální událostí. Vy si to však nesmírně užijete. Můžete vytáhnout všechny své staré básnické sbírky a dramaticky pronášet ty nádherné verše, které hovoří o pravé lásce a štěstí až do smrti. "Štěstí po čem?" zeptáte se možná. Štěstí poté, co odložíte knihy a začnete žít doopravdy - život je od toho, aby se žil, ne aby se citoval!

Práce

Někdo, kdo má hodně fyzické energie, vás povzbuzuje. Nalaďte se na vlnu této osoby a užívejte si jejího životního nadšení. Nezapomeňte si tuto vášeň vzít s sebou na pracoviště. Dělejte svou práci s vděčností.

Peníze

Máte před sebou vzrušující období. Nyní vás nelze ignorovat, ať už děláte cokoli. Můžete být považováni za svérázného novátora, což může být ve váš prospěch. Tím se odlišujete od ostatních v zaměstnání, na trhu i všude jinde. Ukažte, v čem jste jiní, a každý den vám to přinese více.

Zdraví

Je to skvělá příležitost, jak si zorganizovat čas a zařadit do něj všechny věci, na které se běžně nedostane. Udělejte si z tohoto týdne týden hýčkání sebe sama! Udělejte cokoli, co obvykle odkládáte, protože je to "požitkářské" nebo časově náročné. Udělejte si čas na to, abyste se mohli rozmazlovat! Vlasy, pleť, nohy, ruce, tělo, čím více hýčkání, tím lépe! Jste rození pracanti - a trocha péče vaši pracovní morálku neohrozí! Jde o to, abyste vypadali a cítili se co nejlépe. Jděte do toho!

Přečtěte si také