Denní horoskop KOZOROHA na 25. 1. 2023

Kozoroh 25. 1. 2023

Vaše představivost dnes létá vysoko, Kozorozi. Intelekt a intuice se spojují v živé a výbušné spojení, kdy celek rozhodně převyšuje součet jednotlivých částí. Neplýtvejte touto energií. Dejte se do práce a pracujte na všech tvůrčích projektech, do kterých jste se zapojili, nebo nějaký začněte, pokud ještě žádný nemáte. Tato energie se nemusí nějakou dobu opakovat a vy ji budete chtít co nejlépe využít. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte pocit, že si s vámi někdo hraje, ale nemůžete to dokázat. Planetární atmosféra ve vás vyvolává odhodlání zjistit pravdu a konfrontovat svého partnera (současného nebo budoucího) se vším, co cítíte, že se děje. Možná by však bylo lepší postupovat nenápadněji; koneckonců se můžete jen cítit velmi nejistě.

Práce

Dnes pro vás začíná mimořádně příznivý trend, v němž máte možnost vydělat značné množství peněz. V příštích třech týdnech požádejte o zvýšení platu nebo hledejte zaměstnání, které nabízí vyšší plat. Zasloužíte si víc – tak za tím jděte.

Peníze

Tento týden se nově zaměříte na domov a vnitřní emoce. Pokud jste přemýšleli o pojmu domov a o tom, co pro vás znamená, možná budete chtít zapustit kořeny, možná poprvé v životě. Při uspořádávání svého domácího života se ujistěte, že jste si také promyšleně sestavili rozpočet plánovaných životních výdajů na tento rok. To, co chcete, lze uskutečnit, pokud je to předem naplánováno.

Zdraví

Uděláte dobře, když přijmete nepříjemné napětí, které v sobě cítíte, a pořádně si zacvičíte, abyste ho ze sebe dostali. Rozmarný pocit vyvolaný dnešním aspektem může znepřátelit perfekcionistu ve vás a způsobit, že budete mít pocit, jako byste vedli hořkou hádku. Trik spočívá v tom, že napětí vyvedete ze svého těla, a tím i z mysli. Ponecháte-li tuto energii nedotčenou, pouze otrávíte svou mysl a budete se cítit špatně.

Přečtěte si také